مواد لازم:
کره نرم شده 115 گرم
پودر شکر يک ليوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب پرتقال تازه 1 قاشق غذا خوري
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذا خوري
آرد ساده 200 گرم
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوري
نمک يک چهارم قاشق چايخوري
بکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
طرزتهيه:
شکر و کره را با هم مخلوط مي کنيم و با همزن برقي آنقدر مي زنيم تا رنگ آن روشن شود و پُـف کند. سپس زرده تخم مرغ، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را مي افزاييم و مخلوط مي کنيم تا به صورت يکنواخت درآيد.
در ظرفي ديگر آرد ساده، آرد ذرت، نمک و بکينگ پودر را با يکديگر مخلوط کرده والک مي کنيم. آنگاه مخلوط حاصل را به مخلوط اول (که طرز تهيه آن در بالا آمد)، اضافه مي کنيم و خوب به هم مي زنيم تا به صورت خمير در آيد.
خمير را در يک کاغذ روغني مي پيچيم و به مدت 2ساعت در يخچال نگهداري مي کنيم. بعد از اين مدت خمير را از يخچال بيرون مي آوريم و از خمير به اندازه هاي يک قاشق سوپخوري برمي داريم و گلوله کرده و بر روي کاغذ روغني( کاغذ روغني را در سيني فر انداخته و آن را چرب مي کنيم) با فاصله 3 تا 5 سانتي متر مي چينيم.
سپس خمير گلوله شده را فشار مي دهيم تا مسطح شود. آنگاه سيني را در فري که از قبل با درجه حرارت 375 درجه فارنهايت يا 190 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 10- 8 دقيقه قرار مي دهيم تا بيسکويت ها طلايي شوند. بعد از پخت، بيسکويت ها را از فر بيرون مي آوريم و روي تور سيمي قرار مي دهيم تا خنک شوند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید