رييس انستيتو تحققات تغذيه اي و صنايع غذايي کشور گفت: ميزان نمک استفاده شده در صنايع غذايي کشور ، فراوان است.
به گزارش خبرنگار ايرنا دکتر "احمدرضا درستي" روز چهارشنبه در مراسم اعطاي نشان ايمني و سلامت 12 محصول برتر با بيان اينکه بايد به برخي مواد غذايي که ظاهر سمي ندارند توجه کرد، گفت: نمک از جمله موادي است که ظاهرا سمي به نظر نميآيد اما اين ماده در صنعت غذايي، بسيار فراون استفاده مي شود.
دکتر درستي افزود:هر چند، نمک، وزن غذا را زياد کرده و سود آوري زيادي براي صنعت غذايي دارد اما صنايع غذايي بايد توجه داشته باشند که استفاده زياد از اين ماده براي سلامت جامعه، مضر است.
وي گفت: در زمان حاضر يک بسته از محصولات سالم غذايي را که باز ميکنيم، نمک آن بالا است که بايد کاهش يابد.
وي به تعادل در مصرف مواد غذايي تاکيد کرد و گفت:به عنوان نمونه بر اساس يک تحقيق، مصرف 50 گرم بادام زميني براي ديابتي مضر نيست اين در حالي است که برخي 500 گرم بادام زميني را استفاده مي کنند و دچار مشکل مي شوند.
مديرکل اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و آرايشي و بهداشتي وزارت بهداشت نيز دراين مراسم به 220 درخواست از صنايع غذايي کشور براي دريافت نشان ايمني و سلامت اشاره کرد و گفت: طي دو سال گذشته فقط 22 محصول توانسته اند اين نشان را دريافت کنند .
دکتر "هدايت حسيني" گفت: محصولاتي که تاکنون نشان ياد شده را گرفته اند از دسته غذاهايي از جمله روغن زيتون، مغز بادام زميني، عسل طبيعي و فراودههاي لبني و توليدات لبني بوده اند.
امروز چهارشنبه در محل انستيتو تغذيه اي و صنايع غذايي کشور ، 12 محصول برتر غذايي و آشاميدني نشان ايمني و سلامت گرفتند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید