شيوع افسردگي در افرادي که به طور مرتب چاي سبز مصرف مي کنند کمتر است و همچنين روغن زيتون داراي ماده موثري است که اثرات ضد افسردگي دارد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي اعلام کرد: کساني که دچار افسردگي هستند غالبا تغذيه نامناسبي دارند زيرا وقتي فردي دچار افسردگي باشد، سطح انرژي در او کمتر از حد معمول است و اشتياق و اشتها براي غذا خوردن در او از بين مي رود و در نتيجه تغذيه فرد دچار اختلال مي شود.
کمبود برخي از مواد مغذي در رژيم غذايي فرد مي تواند سبب ايجاد افسردگي شود يا حالت افسردگي فرد را تشديد مي کند که اسيدهاي چرب امگا ۳ از جمله اين مواد است زيرا کمبود اين مواد در رژيم غذايي مي تواند افراد را مستعد افسردگي کند و براي رفع اين کمبود مي توان غذاهاي دريايي به خصوص ماهي هاي چرب، تخم مرغ هاي غني شده با امگا ۳، روغن کانولا، گردو، سويا و سبزيجات برگ سبز منابع غذايي اسيد چرب امگا ۳ مصرف کرد.
بر اساس اين گزارش، سطح اسيد فوليک در خون برخي از افراد مبتلا به افسردگي پايين است و جگر، قارچ و سبزي هاي برگ سبز به ويژه اسفناج و کلم بروکلي، گوشت گاو کم چربي، سيب زميني، آب پرتقال و لوبيا از منابع اسيد فوليک هستند.
اين گزارش مي افزايد: ويتامين B۶ نيز در درمان و پيشگيري از افسردگي موثر است و اين ويتامين به طور گسترده در غذاها وجود دارد که گوشت، غلات به خصوص گندم، سبزي ها و مغزها حاوي اين ويتامين هستند.
بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذيه جامعه، ويتامين E به علت اثرات آنتي اکسيداني زيادي که دارد مي تواند در درمان و پيشگيري از افسردگي موثر باشد و از آنجايي که اين ويتامين توسط گياهان ساخته مي شود، روغن هاي گياهي بهترين منابع آن هستند.
اين گزارش حاکيست، سطح منيزيم در بدن افراد مبتلا به افسردگي کمتر از افراد سالم است و دريافت منيزيوم در کاهش افسردگي مؤثر است و دانه ها، مغزها، حبوبات، سبزي هاي برگ سبز تيره منابع خوب اين ماده مغذي هستند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید