1- گوجه فرنگي
گوجه فرنگي غير از ويتامين C ، محتوي مقدار زيادي "ليکوپن" مي باشد. ليکوپن ماده اي است که خطر سرطان هاي پروستات و تخمدان را کم مي کند.
محصولات گوجه فرنگي از قبيل: رب گوجه فرنگي، سس گوجه فرنگي و کچاپ نيز ضد سرطان مي باشند.
2- کلم بروکلي و ديگر کلم هاکلم ها غير از کلسيم، منبع غني "سولفورافان" ( sulforaphane ) هستند. اين ماده خطر بروز سرطان هاي معده ، سينه و پوست را کم مي کند.
مقدار سولفورافان در کلم بروکلي بيشتر از بقيه کلم هاست.
3- آواکادوآواکادو، پتاسيم بيشتري نسبت به موز دارد. همچنين، منبع خوب بتاکاروتن و آنتي اکسيدان مي باشد. مصرف آواکادو براي درمان سرطان کبد و بيماري هاي کبدي مفيد است.
4- توت هاتوت ها داراي ماده اي به نام "آنتوسيانين" ( anthocyanin ) هستند. اين ماده يک آنتي اکسيدان قوي مي باشد و در مقابل سرطان هاي روده بزرگ و مري از بدن محافظت مي کند.
5- دانه سوياسويا داري "ايزوفلاون" مي باشد. محصولات به دست آمده از سويا مانند توفو، شير سويا و آجيل سويا نيز داراي اين ماده مي باشند.
اين ماده خطر سرطان هاي سينه، تخمدان و پروستات را کاهش مي دهد که اين کار را به وسيله محافظت سلول هاي بدن از اثرات زيان آور استروژن ها انجام مي دهد.
6- چايچاي سبز و چاي سياه داراي منبع طبيعي ""catechin مي باشند. اين ماده يک آنتي اکسيدان قوي مي باشد و از رشد سرطان جلوگيري مي کند. همچنين سرطان هاي کبد، پوست و معده را کاهش مي دهد.
7- کدو تنبلکدو تنبل ، هويج، نارنج، فلفل قرمز و زرد و سيب زميني شيرين منبع غني "بتا کاروتن" هستند. اين مواد به عنوان آنتي اکسيدان هاي قوي شناخته شده اند و مصرف مداوم آنها منجر به کاهش انواع مختلف سرطان ها مي شود.
8- اسفناجاسفناج داراي "لوتئين" ( lutein )، ويتامين هاي A ، C و E مي باشد. همه اين مواد به عنوان آنتي اکسيدان شناخته شده اند. اسفناج سرطان هاي کبد، ريه، سينه، تخمدان، روده بزرگ و پروستات را از بدن دور مي کند.
9- چغندر قرمز
چغندر داراي "فلاوونوئيد" مي باشد. اين ماده به عنوان يک ضد سرطان شناخته شده است. ادرار اشخاص مصرف کننده اين چغندر، قرمز رنگ مي باشد.
10- هويجهويج داراي "بتاکاروتن" زيادي مي باشد و براي جلوگيري از سرطان هاي ريه، دهان، حلق، معده، روده، کيسه صفرا ، پروستات و سينه بسيار مفيد مي باشد. البته نبايد در مصرف آن زياده روي کرد.
11- سير
مطالعات نشان داده که خانواده پيازها، از قبيل، سير، موسير و تره فرنگي، در افراد سالم سلول هاي سرطان زا را از بين مي برند و در بيماران سرطاني، رشد اين سلول ها را کُند مي کنند. در اين رابطه، اثر سير از همه بيشتر مي باشد. به طور کلي، سير خطر سرطان هاي معده، روده بزرگ، مري و سينه را کم مي کند.
سير ريز ريز شده را 10 دقيقه قبل از آماده شدن غذا، در غذاي خود بريزيد تا قدرت مبارزه با سرطان را در بدن خود افزايش دهيد.
12- آناناسآناناس داراي آنتي اکسيدان و ويتامين C مي باشد. اين ميوه، بدن را در برابر سرطان هاي ريه و سينه حفظ مي کند.
13- سيب
همانطور که مي دانيد سيب يک آنتي اکسيدان مي باشد. علاوه بر آن، داراي ماده اي به نام "quercetin" مي باشد. اين ماده خطر سرطان ريه و رشد سلول هاي سرطان پروستات را کم مي کند.
14- پرتقالهمانطور که مي دانيد، پرتقال منبع غني ويتامين C است. تحقيقات نشان داده است که، اين ميوه اثر ضد سرطاني نيز دارد. پرتقال، از سرطان معده و ريه جلوگيري مي کند.
15- انگور قرمزانگور قرمز ماده اي دارد که از فعاليت آنزيمي که مسئول ساخت و رشد سلول هاي سرطاني است، جلوگيري مي کند.
16- ريشه شيرين بيانريشه شيرين بيان از رشد سلول هاي سرطان پروستات جلوگيري مي کند. ولي در مصرف آن زياده روي نکنيد، زيرا مصرف بيش از اندازه آن، موجب افزايش فشار خون مي گردد.
17- قارچقارچ، سطح ايمني بدن را بالا مي برد و با سلول هاي سرطاني مي جنگد.
18- غذاهاي دريايي و روغن ماهي
از آنجايي که غذاهاي دريايي داراي اسيدهاي چرب امگا 3 مي باشند، روي سوخت و ساز سلول ها اثر دارند و مصرف اسيدهاي چرب اشباع را کم مي کنند.
مصرف روزانه ي اين غذاها، قوي ترين و موثرترين اسلحه براي مبارزه با سرطان ها مي باشد و سرطان هايي از قبيل، روده بزرگ، پروستات و سينه را از بين مي برند.
19- مويزداراي اسيدهاي چرب امگا 3 و امگا 6 و ويتامين E مي باشد.
مويز ضد سرطان، درمان کننده سرطان، درمان کننده بيماري هاي قلبي و پايين آورنده ي فشار خون است و براي نرمي و انعطاف پذيري رگ ها بسيار مفيد مي باشد.
20- زردچوبه
زردچوبه از سرطان هاي معده و روده بزرگ جلوگيري مي کند. همچنين تعداد سلول هاي سرطاني را کم مي کند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید