1- هر روز پنج گرم گل گاو زبان را در يک ليتر آب سرد چند دقيقه بجوشانيد و بعد 15 دقيقه دم کنيد. سپس صاف کرده و آن را با شير مخلوط و با عسل شيرين کنيد و به بيمار بدهيد تا بخورد.
2- سه قاشق چاي خوري گل گاو زبان را در سه استکان آب جوش دم کرده؛ بعد از هر وعده غذا با کمي نبات صرف نماييد و تا بهبودي کامل ادامه دهيد. هم چنين مي توانيد همراه اين گياه مقداري "ريشه سنبل الطيب" را به صورت مخلوط دم کرده و ميل نماييد(براي کودکان کمتر از 5 سال يک قاشق چاي خوري در يک استکان آب کافي است).
3- پس از سبک کردن معده بيمار مقداري تخم کاسني، تخم گشنيز، تخم خرفه، تخم کاهو، تخم خيار سبز و تخم خيار چنبر(از هر کدام يک مثقال) را با يکديگر مخلوط کرده و در هاون، نيم کوب کرده و سپس بجوشانيد. آب آن را صاف کرده و سپس شش مثقال ترنجبين در اين شيره بريزيد و طي روز دائماً به بيمار بدهيد. ماءالشعير نيز براي بيماران مبتلا به سرخجه بسيار مفيد است. در ضمن مي توانيد هر شب موقع خواب، آب شير خشت را 3-2 قاشق مرباخوري به او بدهيد. از مصرف غذاهاي بودار، پرچرب و روغن بادام پرهيز کنيد.طي بيماري خوراکي هايي خنک مانند: آب هندوانه، مغز خيار، آب ليمو ترش ، آب پرتقال، لعاب اسفرزه، آب کاسني، مغز کاهو، عرق بيدمشک، چهار عرق، ماءالشعير، جوشانده عناب و ترنجبين، گشنيز، شير کم چرب و شيرخشت را مصرف نماييد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید