مصرف روزانه دوقاشق غذاخوري روغن زيتون، خطر ابتلا به سرطان را کاهش ميدهد اجزاي مغذي خاص در روغن زيتون به نام «فنل» داراي اثر آنتي اکسيداني ضد درد و ضد التهابي بوده و از تشکيل لخته در عروق جلوگيري ميکند و براي سلامت قلب بسيار مفيد است؛ به طوري که مصرف روزانه ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون خطر بيماريهاي قلبي و ابتلا به سرطان را کاهش ميدهد. همچنين براي سرفه هاي خشک نيز مفيد است.
روغن زيتون همچنين سوزش و درد ناشي از سوختگي را تسکين و از بروز تاول جلوگيري ميکند و در تقويت مژه، ابرو و موي سر موثر بوده و شوره سر را برطرف ميکند.
روغن زيتون در اثر حرارت خراب نمي شود، بنابراين بهترين روغن براي پخت و پز است.
اما بايد يادآور شد که مقدار چربي روغن زيتون زياد است و تنها در حد اعتدال بايد مصرف شود. مصرف زياد آن باعث بي خوابي و اختلالات تنفسي در فرد ميشود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید