عسل حاوي دو ماده موثر و مفيد براي درمان زخمهاي ناشي از بريدگي يا خراش است؛ شکر براي از بين بردن رطوبت و در نتيجه از بين رفتن باکتريها و پراکسيد هيدروژن براي ضدعفوني کردن. پس شما ميتوانيد براي درمان بريدگي هاي سطحيتان به سادگي از اين ماده شفابخش استفاده کنيد.
برخي افراد براي رهايي از هزينه هاي سنگين درمان به مصرف خوراکيهاي طبيعي روي مي آورند تا از ابتلا يا پيشرفت بيماريها پيشگيري کنند. واقعا وقتي ميشود با صرف هزينهاي اندک از شر برخي بيماريها خلاص شد، چرا بايد هزينه هاي سنگين درمان را متحمل شد؟ شناخت خواص خوراکي هاي طبيعي در دسترس و ارزان قيمت ميتواند به شما کمک کند که گاهي زودتر به داد خودتان برسيد. البته ناگفته نماند که براي انجام هر يک از اين روشها بايد نظر پزشک را هم جويا شويد و از درمانهاي خودسرانه پرهيز کنيد تا گرفتار عوارض ناخواسته اين درمانهاي طبيعي نشويد.
1. ليمو و جاي جوش: دکتر آدريکيونين، متخصص پوست ومو ميگويد: شما ميتوانيد براي از بين بردن جاي جوش هاي صورتتان، روزي 10 تا 15 دقيقه يک قطعه ليمو ترش تازه را روي پوستتان بگذاريد و بعد از 12 هفته از داشتن پوستي صاف و شفاف لذت ببريد. اسيد موجود در آب ليمو ترش سبب از بين رفتن جاي جوش ها مي شود. ولي اگر پوست خشکي داريد، بهتر است از اين روش استفاده نکنيد.
2. سرکه سيب و ضرب ديدگي: محققان ميگويند سرکه سيب يکي از موثرترين مواد براي مبارزه با بيماري هاي التهابي است. بنابراين اگر قسمتي از بدنتان دچار ضرب ديدگي شده و ورم کرده است، روزي چند نوبت يک دستمال پارچه اي را به سرکه سيب آغشته کنيد و روي قسمت متورم بماليد، يا روزي دو بار خميري متشکل از سرکه سيب و سفيده تخم مرغ را به مدت يک ساعت روي بخش ضرب ديده بگذاريد.
3. زنجبيل و دلدرد: اين گياه معجزه گر بهترين درمان براي دل دردهاي ساده و حتي دل دردهاي دوران بارداري و قاعدگي است. مطمئن باشيد که اگر دلدرد به سراغتان بيايد، با نوشيدن روزي دو ليوان دم کرده زنجبيل ميتوانيد از دست آن خلاص شويد. براي درست کردن دم کرده زنجبيل هم کافي است يک قاشق غذاخوري زنجبيل تازه را در يک قوري آب داغ بريزيد و 10 دقيقه منتظر شويد تا خوب دم بکشد و آماده نوشيدن شود.
4. عسل و خراش پوستي: اين خوراکي شيرين و خوشمزه، حاوي دو ماده موثر و مفيد براي درمان زخمهاي ناشي از بريدگي يا خراش است؛ شکر براي از بين بردن رطوبت و در نتيجه از بين رفتن باکتريها و پراکسيد هيدروژن براي ضدعفوني کردن. پس شما ميتوانيد براي درمان بريدگيهاي سطحيتان به سادگي از اين ماده شفابخش استفاده کنيد.
5. نمک و پاي ورزشکاران: يکي از مشکلاتي که اکثر ورزشکاران و گاهي افراد غير ورزشکار با آن دست به گريباناند، مشکلات مربوط به پاهاست. تعريق بيش از حد و بوي نامطبوع پا، به وجود آمدن قارچهاي پوستي بين انگشتان پا و سفتي پوست به خصوص در پاشنه و انگشت شست پا، از جمله ي اين مشکلات هستند. دکتر سوزان لوين، متخصص بيماريهاي داخلي، به کليه افرادي که به نوعي با هر کدام از اين مشکلات درگير هستند توصيه ميکند روزانه 5 تا 10 دقيقه پاهايشان را در محلولي حاوي يک ليتر آب گرم و دو قاشق چايخوري نمک، قرار دهند.
6. روغن زيتون و اگزما: خشکي و خارش شديد پوست در بيماري اگزما بسيار آزار دهنده است. اگر از اين بيماري پوستي رنج ميبريد و داروهاي شيميايي هم حساسيت پوستتان را بيشتر کرده اند، مي توانيد روزي چند نوبت يک قاشق چايخوري روغن زيتون را روي هر 5/2 سانتيمتر از پوست مبتلا بماليد و اگر بيماري تان شديد و پيشرفته است، منطقه چرب شده را با يک پوشش پلاستيکي هم بپوشانيد.
7. شير و آرامش: دکتر برنارد ويتون، روانپزشک، ميگويد: اگر ميخواهيد پيش از خوابيدن به آرامش کامل برسيد و با ذهني آرام يک خواب لذتبخش را تجربه کنيد، نيم ساعت قبل از خواب يک ليوان شير گرم بنوشيد. اسيدآمينهاي به نام تريپتوفان در شير وجود دارد که باعث ايجاد حس آرامش ميشود.
8. دم کرده بابونه و ميخچه: دکتر لوين مي گويد: آسانترين راه براي از بين بردن ميخچه پا اين است که روزي دو ساعت آن را در دم کرده ي بابونه قرار دهيد. اين دم کرده گياهي، بهترين ماده براي نرم کردن پوست سفت شده هم به شمار ميآيد. در ضمن اگر ديديد پوستتان بعد از قرار گرفتن در دم کرده بابونه رنگ گرفت، اصلا نگران نشويد. مقداري آب ولرم و صابون ملايم ميتواند مشکل شما را خيلي سريع حل کند.
9. جوششيرين و عفونت ادراري: به گفته دکتر لارين گيلاسپاي، اورولوژيست، جوش شيرين با قليايي کردن محيط مثانه باعث جلوگيري از تکثير باکتريها ميشود، بنابراين اگر به عفونت دستگاه ادراري مبتلا شدهايد و به پزشک هم دسترسي نداريد، روزي يک ليوان آب که با يک چهارم قاشق چايخوري جوش شيرين مخلوط شده است را بخوريد و در اولين فرصت ممکن به پزشک مراجعه کنيد.
به نقل از سلامت نيوز
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید