تجارت موادمخدر و اشاعه فحشا، 2 شغل کاملا مرتبط با يکديگرند. اين 2 شغل را دولتهاي غربي معمولا از فعاليت هاي ضدحکومتي به حساب مي آورند اما هنگامي که گردانندگان اين مشاغل به فعاليت هاي ديگري چون تجارت اسلحه و پولشويي روي مي آورند، ارتباطات آنها با دولتها محکم تر مي شود و در برخي موارد، پاي سازمانهاي بزرگ جاسوسي مانند سيا و موساد هم در اين روابط باز مي شود.
لاس وگاس مهمترين مرکز قمار، پولشويي و فعاليت هاي غيرقانوني درون امريکاست ؛ اگر به گزارشهاي منتشره درباره فعاليت هاي غيرقانوني و جنايتکارانه اي که در اين شهر روي مي دهد توجه شود، به صراحت مشخص مي شود که بسياري از ثروتمندان و سياستمداران مشهور امريکايي در اين باب فعاليت مي کنند اما آنچه کمتر بدان پرداخته مي شود، نقش ثروتمندان و زرسالاران صهيونيست است که با دخالت در فعاليت هاي غيرقانوني ، مدام بر ثروت خود مي افزايند.
از آنجا که بيشتر وسايل ارتباط جمعي در امريکا در اختيار همين گروه متنفذ است ، امکان درج گزارش فعاليت اين گروه مافيايي وجود ندارد.
گزارش پيش رو از معدود گزارشهايي است که درباره فعاليت باندهاي مافيايي صهيونيست در امور غيرقانوني امريکا سخن مي گويد و از روابط دولت اسرائيل با اين تبهکاران يهودي ، پرده برمي دارد.
متن انگليسي مقاله پيش رو را مي توانيد در پايگاه اينترنتي Seamus McGrow مشاهده کنيد. وي اين مقاله را در آگوست 2004نگاشته و متن آن در حال حاضر، قابل دسترسي است.
حدود نيم قرن است که «لاس وگاس»، کعبه آمال مردم عياش و خوشگذران ، در اسارت تبهکاران معروف يهودي قرار دارد. حتي گانگسترهاي معروفي چون «باگسي سيگل» و «ماير لنسکي» که در ايالات متحده متولد شده اند، نيز در لاس وگاس رشد کرده اند.
کارشناسان بر اين عقيده اند که اخيرا_ نسل جديدي از تبهکاران يهودي در لاس وگاس به قدرت رسيده اند که بسيار خشن ، بدخلق و مقاوم چون کاکتوسهاي اسرائيلي هستند و حوزه فعاليتشان از جنوب آفريقا تا مشرق اروپا، اورشليم و حومه تل آويو گسترده است.
اظهارات ماموران پليس با مجله «فورد» بيانگر اين مساله است که سنديکاي اسرائيل که متشکل از همدستان شبکه بي رحم و خونريز اورشليم است ، اخيرا_ در بين تبهکاران نفوذ کرده و در تجارت داروهاي غيرمجاز جاي پاي خود را محکم نموده اند.
يکي از مهمترين بخشهاي فعاليت اين گروه به فروش و توزيع داروهاي اکستازي (يکي از انواع مواد مخدر) مربوط مي شود که تقريبا به انحصار خود درآورده اند.
«اسکات سرگيت کيلبرو»، پليس اطلاعاتي امنيتي و جاسوسي لاس وگاس معتقد است: همانگونه که مافياي مکزيکي در اين منطقه ، مسوول توزيع مقادير زيادي مواد مخدر به نام «متافتامين» است ، اسرائيلي ها نيز به نوعي درگير تجارت «اکستازي» هستند. کيلبرو معتقد است در ميان تبهکاران اسرائيلي افراد مهم و برجسته اي چون اسحاق آبرگيل ، رئيس مشهور شبکه مواد مخدر اورشليم ، وجود دارند که نه تنها بر واردات «اکستازي» سلطه دارند بلکه داراي ارتباط بسيار گسترده اي با صاحبان عشرتکده هاي شبانه هستند و همين ارتباط موجب شده تا آنها از شبکه توزيع قدرتمندي بهره مند شوند.
وي اضافه مي کند: ما اطلاعاتي در اختيار داريم که مي گويد: اين افراد مسوول واردات اکستازي به لاس وگاس به شمار مي روند و در جرايمي مثل اخاذي ، پولشويي ، کلاهبرداري در املاک و مستغلات ، کلاهبرداري از بيمه و... دست دارند. کيلبرو مي گويد: ميان دلالان مواد مخدر و صاحبان کلوب ها و کازينوهاي شبانه که مشوقيني براي مصرف کنندگان محسوب مي گردند، قراردادي سودمند و متقابل وجود دارد.
کيلبرو مي گويد: رفت وآمد خوشگذران هاي ثروتمند به لاس وگاس به حدي است که تبهکاران اسرائيلي نيازي نمي بينند که با ديگر باندهاي تبهکاري به رقابت بپردازند، بلکه ترجيح مي دهند به آرامي و با حمايت هاي پشت پرده امور را در کف خود بگيرند.
کيلبرو معتقد است تبهکاران اسرائيلي کاملا_ بر بازار مسلط هستند به طوري که براي افراد ديگري که قصد ورود به تجارت اکستازي را داشته باشند شانس اندکي براي موفقيت وجود دارد.
او خاطر نشان مي سازد که البته بالقوه امکان فعاليت در اين مسير وجود دارد ولي اگر شما يک شبکه توزيع خوب در داخل يکي از اين عشرتکده ها نداشته باشيد قادر نخواهيد بود که اين مواد را توزيع نماييد چرا که شما تنها يک نفر هستيد.
اگرچه ماموران مبارزه با مواد مخدر در امريکا، تاکنون هيچ يک از تبهکاران مظنون اسرائيلي را در ارتباط با قاچاق مواد متهم ننمودند، ولي بازپرسان فدرال در ايالت «لس آنجلس» در آوريل گذشته کوشيدند کيفرخواستي را ارائه کنند که پنج تن از تبهکاران معروف اين شبکه را به علت ارتباط با جرائمي چون پولشويي و اخاذي متهم مي کرد.
«گابريل بن هاروش»، 39 ساله ، يکي از مهمترين اين افراد بود؛ مردي که گفته مي شود با «آبرگيل» رئيس تبهکاران اسرائيلي ارتباط بسيار نزديکي داشته است.
«آبرگيل» يکي از محرکين اصلي جنگ خونين گانگستري بين دو گروه از تبهکاران اسرائيلي است که گفته مي شود قربانيان زيادي در فلسطين و فلسطين اشغالي ، جنوب آفريقا و جاهاي ديگر داشته است.
ديويد چسناف ، وکيل بن هاروش ، در گفتگو با رسانه ها وضعيت وي را اينگونه بيان کرده است : بن هاروش اهل مراکش است و اکنون در تورنتو در بازداشت به سر مي برد و به عنوان يک بازرگان قانوني و غيرمجرم ، منتظر تبرئه خود در دادگاه است ، در حالي که بازجويان فدرال در اقرارنامه اي بر اين امر مص^رند که او يک عضو ارشد سنديکاي جنايت هاي سازمان يافته است.
نفر ديگر در اين کيفرخواست ، «هاي واکنين» است که 32سال دارد و تبعه اسرائيل است. طبق گزارشات منتشره او يکي از مشاهير ميزهاي لاس وگاس و محبوب روسپي هاي امريکايي است.
دست اندرکاران امور معتقدند افراد نامبرده در کيفرخواست ، از جمله «بن هاروش»، «واکناين»، «يورام ال - آل» و «ثان گوين» به همراه «ساسان براشي» (که 47ساله است و هم اکنون در اسرائيل به سر مي برد)، ارتباط ديرينه اي با شبکه توزيع مواد مخدر اورشليم داشته و به طور مداوم با کشورهاي خارجي در ارتباط بوده اند.
ماموران تحقيق و تفحص مي گويند که آنها با زير نظر داشتن اين تبهکاران ، شواهدي جمع آوري نموده اند مبني بر اين که اين باند براي اخاذي از تهديد و ارعاب استفاده مي کنند.
به عنوان نمونه در مورد يک فروشنده ماشين هاي لوکس در «بورلي هيلز» کاليفرنيا، آنها با استفاده از تهديد و ارعاب ، وي را وادار نمودند تا بابت تسويه بدهي هايش خانه مجلل و باشکوه خود را به آنها واگذار نمايد.
ماموران پليس معتقدند اين باند تبهکاري به کمک وکلا و بانکهاي مورد اعتماد خود در لس آنجلس ، ميامي و اسپانيا براي تامين معاملات موادمخدر از پديده پولشويي استفاده مي کنند.
از قرار معلوم در طول يک سال و نيم گذشته بن هاروش ، واکناين و براشي نه تنها تلاش نکردند که پنهان شوند، بلکه به طور جسورانه اي در انظار نمايان مي شوند. «هاي واکناين» و «براشي» در مراسم عيد فصح سيدر در هتل «بالي» و کازينويي در لاس وگاس ، ميزبان گروهي ديگر بودند.
«چسناف» که وکيل مدافع بن هاروش است ، در حال حاضر به عنوان بخشي از يک تيم دفاعي روي پرونده «مارتا استيوارت» خواننده سرشناس و بدنام لس آنجلس کار مي کند.
وي در مصاحبه اي در ماه ژوئن ، کليه اتهامات عليه بن هاروش را فاقد ارزش خواند و گفت قصد دارد بسيار قاطعانه از هاروش دفاع نمايد.
کيلبرو در ارتباط با نقش خود در اين محاکمه گفت منتظر خواهد ماند تا ببيند آيا هيات منصفه بن هاروش را مجرم قلمداد مي کند يا خير. پس از آن است که او ارزيابي خواهد نمود اين اتهامات بر تبهکاران اسرائيلي مثل بن هاروش و همدستان او، در شهر وگاس ، چه اثري خواهد داشت.
وي مي گويد: من معتقدم که آنها مسوول بخش اعظمي از تجارت مواد مخدر در اينجا هستند.
کيلبرو اميدوار است اين کيفرخواسته اي اخير روند اين اعمال خلاف و غيرانساني را حداقل براي مدتي کاهش دهد. گرچه اين تنها يک اميد است.
مترجم : اعظم موسوي
نويسنده : تيموثي مک گرو
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید