همهساله روز ? ??ژانويه که توسط صهيونيستها، روزجهاني ;هولوکاست ; نامگذاري شده و طي آن گروههاي مختلف يهوديان افراطي وابسته به صهيونيسم جهاني با برگزاري برخي مراسم اقدام به بزرگداشت آن ميکنند.آنهابااين مراسم تلاش ميکنند تا اقدام صهيونيستها در ; تحريف تاريخ ; را در افکار عمومي طرح کنند.
واقعه هولوکاست که چندي پيش به صورتي جدي توسط ;محمود احمدي نژاد ; رييس جمهوري اسلامي ايران مورد ترديد قرار گرفت، ابراز ترديد نسبت به واقعه هولوکاست از سوي برخي انديشمندان خارجي نيز مطرح شده است.
هنگامي که در سال ? ????ميلادي ;ديويد ايروينگ ; نويسنده و مورخ سرشناس انگليسي در دو کتاب تاريخي خود به نام ; خاطرات گوبلز ; و ; جنگ هيتلر ; با ارايه اسناد و شواهد متقن و محکم ماجراي ;هولوکاست ; را زير سئوال برد، صهيونيستها تلاش وسيعي را براي خنثي کردن آن آغاز کردند.
صهيونيستها دريک اقدامهماهنگ و با ابعاد وسيع تلاش کردند اعتبارديدگاه اين مورخ انگليسي که با اسناد معتبر ادعاي کشتار شش ميليون يهودي به دست هيتلر در جريان جنگ جهاني دوم را خدشه دار ساخت، زير سئوال ببرند. در نتيجه اين تلاشها دستگاه قضايي انگلستان ايروينگ را تحت تعقيب قضايي قرار داد.
در فاصله کوتاهي از زمان چاپ دو کتاب توسط ايروينگ و استقبال زياد مردم ازاين دو کتاب، صهيونيستها اقدام به انتشار کتابي با عنوان ;خاطرات آدولف آيشمن ; کردند که در آن بهتشريح وقايع ساختگي درجريان هولوکاست پرداختند.
اندک پژوهشهاي کهپيرامون هولوکاست انجام شده،با واکنش تند صهيونيستها و دولتهاي حامي آن رو به رو شده است.
تحقيق درباره هولوکاست به معناي ; بدنام کردن يهوديان ; نيست، بلکه به منظور آشکار کردن يک خطا و تحريف تاريخي و بازنگري در نوشتههاي تاريخي در اين زمينه انجام شده است.
حدوديک سال پيش ايروينگ، در مصاحبهاي طولاني با يک نويسنده آمريکايي که متن آن مصاحبه در هفتهنامه ;آبزرور ; چاپ لندن منعکس شد، تصريح کرد:
نهادهاي وابسته به صهيونيستها در کشورهاي مختلف از جمله، ;مجمع مقابله با بدنام کردن يهوديان ;، ;مرکز سايمون وينزنتال ;، ;شوراي نايبان يهوديان انگليس ;، ;کنگره يهوديان اتريش ;، ; کميته يهوديان آمريکا ;، ;شوراي نواب يهوديان آفريقاي جنوبي ; و شماري ديگر از موسسات در نقاط مختلف به سمپاشي عليه او سرگرم هستند.
اين سخنان نشان ميدهد که صهيونيستها تا چه ميزان به هولوکاست و افشاي حقايق مربوط بهآن حساس هستند وحتي تحقيقات علمي دراين زمينه رانميتوانند تحمل کنند.
صهيونيستها از طريق نمايش فيلمي به نام ;پرونده شيندلر ; در پي طرح هولاوکاست در افکار عمومي جهاني بودند.
اين فيلم ماجراي سوزاندن و خفه کردن يهودياني را به تصوير کشيده بود که درجريان جنگ جهاني دوم در اردوگاهي به نام ;آشويتس ; بسر ميبردند.
ايروينگ در پاسخ به اين فيلم عنوان کرد: برخلاف ادعاي صهيونيستها، در اردوگاه ;آشويتس ; هيچ زندانييهودي با گاز از بين نرفته و حمام گازي که در فيلم ;پرونده شيندلر ; نمايش داده ميشود بکلي جعلي است و اساسا در سقف حمامهاي آشويتس يا اتاقهايي که ادعا ميشود اتاق گاز بوده، هيچ سوراخي براي انتشار گاز وجود نداشته است.
اين مورخ انگليسي اضافه ميکند، عمده زندانياني که در اين اردوگاه جان سپردند به واسطه ابتلا به بيماري ;تيفوس ; در گذشتهاند و اجساد آنان به جهت جلوگيري از انتشار ويروس، در محفظههاي مخصوص که در اروپا رواج دارد و جايگزين خاکسپاري جسد به شمار ميآيد، به خاکستر بدل شده است.
برخي از مدارک نشان ميدهد که مشخص ميکنند، اتاق گازي کهاکنون در اردوگاه آشويتس بازسازي شده و به چشم ميخورد در واقع در سال ? ?) ????سال پس از پايان جنگ دوم جهاني) به عنوان محلي براي جلب توريست ساخته شده است.
به اعتقاد ايروينگ، شمار کل يهودياني که در طول دومين جنگ جهاني در اردوگاه آشويتس مردهاند حداکثر به ? ???هزار بالغ ميشود که بيشتر آنان در اثر بيماري درگذشتهاند و شماري نيز تيرباران يا به دار آويخته شدهاند.
براساس شواهد و اسناد ديگري که در دستاست ميتوان گفت که شمار کشتهشدگان يهودي در ديگر اردوگاههاي نازي ها، از اين نيز کمتر بوده است و به اين ترتيب رقم شش ميليون قرباني يهودي صحت نداشته و کاملا جعلي است.
ايروينگ در بخشي از کتاب خود عنوان کرده که صهيونيستها واژهانگليسي ;هولوکاست ; (? (holocaustرا که به معني کشتهشدن دسته جمعي يا قتل عام است، براي خود قبضه کردهاند و اجازهنميدهند هيچنويسندهاي اين واژه را در مورد کشتارهايي که در نقاط مختلف جهان و در طول تاريخ واقع شده،نظير کشتار مردم در ;سدن ; در جنگ دوم جهاني که در اثر بمباران متفقين صورت گرفت و يا مرگ و ميرهاي گسترده مانند کشته شدن شمار زيادي از مردم ايرلند در جريان قحطي اوايل قرن ? ??و يا نسل کشي مسلمانان بوسني هرزوگوين توسط صرب هاي صربستان و همينطور کشتار وسيع مردم فلسطين توسط رژيماشغالگر قدس، مورد استفاده قرار دهد.
آنچه که درباره صحت گفتههاي ديويد ايروينگ ميتوان گفت اين است که وي در سال ? ????با استفاده از آرشيو اسناد شوروي ( پس از فروپاشي اين کشور) اقدام به نوشتن کتاب خود به نام ;خاطرات گوبلز ; و افشاي دروغ بزرگ صهيونيستها کرد و قرار بود که اين کتاب بهصورت سلسله مطالبي در هفته نامه ;ساندي تايمز ; به چاپ برسد اما يک هفته پس از اولين چاپ، ضمن قطع ناگهاني و مبهم ادامه مطلب در اين نشريه، سردبير اين نشريه نيز به طرزي مرموز از کار برکنار شد.
ايروينگ دراينباره گفت: هدف او از اين تحقيق نشان دادن يک دورغ تاريخي توسط صهيونيست هابود و دفاع او از اين مطالب، دفاع از حق آزادي بيان و دفاع از حقيقت است و اگر با اسناد متقن به او نشان دهند که اشتباه کرده است او حاضراست از ادعاي خود دست بردارد، هر چند که مطمئن است در تحقيقات خود به خطا نرفته است.
جداي از ايروينگ، انديشمندان و متفکران ديگري نيز به بررسي عملکرد صهيونيست پرداختند.در اين ميان ;روژه گارودي ; فيلسوف، اديب و مرد سياست اهل فرانسه است که وي نيز به دليل فعاليتهاي تحقيقي خود براي بر ملا کردن ماهيت صهيونيستها همواره توسط دولت فرانسه مشکلاتي برايش ايجاد شد.
گارودي که تحصيل کرده شوروي است در سالهاي ? ????تا ? ????ميلادي و در جريان جنگ جهاني دوم به عنوان اسير در اردوگاه اسراي جنگي زنداني بود.
پس از آن مدتها نيز به عنوان سناتور و نماينده پارلمان فرانسه مشغول به خدمت بود.وي پس از ساليان متمادي تحقيق و تفحص پيرامون اديان، در سال ? ????ميلادي به اسلام گرويد و مسلمان شد. دولت فرانسه وي را به دليل فعاليت عليه صهيونيستها و به اتهام ;يهودي ستيزي ; و چاپ مقالههاي متعدد در اين زمينه محاکمه کرد.
گارودي در کتاب معروفش به نام ;پرونده اسراييل و صهيونيسم سياسي ; با ارايه تحليلهاي مستند، ضمن تعريف صهيونيسم مذهبي و سياسي به افشاي خطوط فکري و سياسي صهيونيستها پرداخت.
نژاد پرستي، اسطورهسازي و جعل و تحريف تاريخ به خصوص تاريخ مربوط به هلوکاست، اعلام آشکار برنامههاي توسعه طلبي و غصب سرزمينهاي بيشتر، بي اعتنايي به اصول و ارزشهاي انساني و جهاني، و نيز عدم پايبندي به حقوق بينالملل از جمله مواردي است که گارودي در کتاب خود براي صهيونيست سياسي برشمرده ست.
وي در بخشي از تحقيق خوداصولي را بهعنوان نمونه از طرز تفکر صهيونيست ها بيان ميکند و ميگويد: يهوديان ميگويند ما در سراسر دنيا يک قوم هستيم و يک قوم را تشکيل ميدهيم و اين ما هستيم که همواره در همه جا و همه وقت تحت آزار و ظلم بودهايم بنابراين ما هرگز نميتوانيم با اقوام ديگر ادغام شويم و با آنها زندگي کنيم.
گارودي با اشاره بهسخنان ;ژرسوم شولم ; از نويسندگان يهودي که گفته بود، ;هولوکاست و اسراييل دو روي يک واقعيت تاريخي هستند ;، تصريح ميکند:
از اين هولوکاست، که به نام آن، نه تنها موجوديت اسراييل، بلکه هر نوع باجگيري سياسي توسط رهبران آن را مشروع جلوهگر ميکنند، سوءاستفادههاي کلاني شده است.
;يهوديان سعي ميکنند به هولوکاست رنگ و لعابي مذهبي بدهند غافل از آنکه اگر جنايت هيتلر واقعيت نيز داشته باشد، اين حرکت يک حرکت سياسي بوده نه مذهبي. در بين کشتهشدگان سه ميليون لهستاني غير يهود، بيش از ?? ميليون اسلاو و صدهاهزار غير نظامي غير يهود کشته شدند که يهوديان سعي کردهاند که همه اين کشتهشدگان را به نفع خود مصادره کنند، هر چند آنها مرگ ديگران را مقدس نميدانند! پس به چه علت بايد مرگ، براي فقط يک بخش از بشريت خصوصيتي ;مقدس ; داشته باشد و براي ديگران اينگونه نباشد؟ ; بنابراين ميتوان با بهرهگيري از تحقيقات محققانيهمچون ايروينگ و گارودي و دهها انديشمند ديگر، زمينهاي را فراهم ساخت تا محققان و متفکران ديگر بتوانند فارغالبال از مسايل سياسي به تحقيق پيرامون اين تحريف تاريخي بپردازند و درنهايت دستاوردهاي خود را در قالب مجموعهاي در خصوص هولوکاست منتشر کنند.
نويسنده : عليرضا جباري
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید