يكى از عوامل مؤثر در سلامت و نشاط روحى و جسمى كودك، تغذيه سالم، حلال و دوستداشتنى براى او يعنى شير مادر است. كه البته اين امر تأثيرگذار در شخصيت انسانهاى بزرگ مىباشد. با دقت در سيره فاطمه زهرا عليهاالسلام درمىيابيم كه امر تغذيه كودكان دقيقاً مورد علاقه ايشان بوده است.
علاوه بر اين نبايد از تأثيرگذارى متقابل روح و جسم غافل بود بىشك يك جسم بيمار روح را پژمرده و بىنشاط مىسازد همانگونه كه روح افسرده موجب اخلال در فعاليتهاى بدن مىگردد. بارها در تاريخ خواندهايم كه گاه فاطمه زهرا عليهاالسلام شكم فرزندان را به قيمت گرسنگى خود سير مىكرد.
زمانى كه مسلمانان به علت كمبود آب سخت در مضيقه بودند فاطمه عليهاالسلام حسن و حسين عليهاالسلام را نزد پيامبر برد و عرض كرد اى رسول خدا فرزندان من خردسالند و تحمل تشنگى در توان آنها نيست پيامبر كه نگرانى دخترش را در اين رابطه بجا و بموقع ديد زبان مباركش را در دهان حسن و حسين عليهاالسلام قرار داد و با تر كردن دهان آنها حضرت زهرا عليهاالسلام را از نگرانى درآورد و آن دو طفل كوچك را نيز از تشنگى مفرط نجات داد.
يكى از وظايف والدين به ويژه مادر مراقبت از سلامتى جسمى فرزندان است. حضرت زهرا عليهاالسلام به عنوان مادرى نمونه در اين مورد نيز حساسيت خاص داشتند كه نمونهاى از آن در قصه سوره هل اتى و مريضى حسنين و نذر سه روز فاطمه عليهاالسلام براى بازگشت سلامتى و صحت به فرزندان خود مىباشد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید