دانشمندان ژاپني خوردن يک تا دو عدد موز را در روز توصيه مي کنند.
به گزارش تهران پرس از اين به بعد موزهاي خيلي رسيده و نرم را که پر از لکه هاي تيره هستند و اگر به هر کسي آنها را تعارف کنيد نوعي توهين حساب مي شود دور نريزيد زيرا آخرين تحقيقات دانشمندان ژاپني نشان مي دهد که موزهاي له شده و سياه داراي ماده معجزه آساي تي – ان – اف مي باشند که قدرت مبارزه با سلول هاي سرطاني و از بين بردن آن ها را دارند و هر چقدر موز رسيده تر و سياه تر باشد بيشتر داراي اين ماده است.
بر اساس تحقيقات دانشمندان ژاپني در ميان ميوه هايي که خاصيت ضد سرطان دارند مثل انگور – سيب – هندوانه – آناناس – گلابي – و خرمالو، موز خاصيت بيشتري در افزايش گلبول هاي سفيد و قوي کردن سيستم ايمني بدن و شکست دادن سلول هاي سرطاني دارد زيرا ميزان ماده تي – ان – اف در موزهاي رسيده از ميوه هاي ديگر بيشتر است.
از اين به بعد موزهاي زرد و شاداب را نخوريد و صبر کنيد تا سياه و پژمرده شوند آنوقت آنها را بخوريد زيرا موز رسيده هشت برابر بيشتر از موز نرسيده تي – ان – اف دارد به عبارت ديگر هشت برابر بيشتر خاصيت ضد سرطان دارد
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید