اصول شیطان پرستی
آته ایسم: خدايي در شيطان پرستي وجود ندارد. دوگانه نگری منفی: روح و جسم غيرقابل ديدن هستند. و هيچ جنگي بين عالم خير و شر وجود ندارد.
ادامه مطلبآته ایسم: خدايي در شيطان پرستي وجود ندارد. دوگانه نگری منفی: روح و جسم غيرقابل ديدن هستند. و هيچ جنگي بين عالم خير و شر وجود ندارد.
ادامه مطلبگرايش برخي جوانان به مدهاي غربي،و غفلت از معاني برخي مدل هاي مورد استفاده در مو وپوشاک ،نشان دهنده ي توجه نکردن اين جوانان درمورد فلسفه ي ظهور چنين مدهايي است.بسياري ازسرمايه داران يهودي و امريکايي اين مدلها را ترويج مي کنند تا جوانان را درغفلت و سطحي نگري نگه داشته و به دنبال اهداف خود بکشانند.
ادامه مطلبیکی از مخوف ترین، مشهورترین و مخفی ترین سازمانهای شیطان پرستی است. معبد سِت اولین جامعه مخفی است که ادعای رهبری جهانی طریقت دست چپ را دارد. و تعالیم آن شامل فلسفه شیطان و تمرینات سحر و جادو است.
ادامه مطلبدیگر آزاری و خود آزاری، یکی دیگر از انحرافات شیطان پرستی است که به شدت تبلیغ می گردد. هر چند که شیطان پرستان در جوامع عمومی خود را مبری می دانند، ولی رفتار و عملکرد آنان چیز دیگری را نشان می دهد. نگاهی به کنسرتها - همایشها و جلسات ذکر گویی شیطان پرستان این واقعیت را به وضوح نشان می دهد.
ادامه مطلبجلّالخالق! آدم چه چيزهايي که توي اين دنياي قرن 21 نميبيند و نميشنود. شنيده بوديم شيطان هميشه عدهاي را وسوسه ميکند و به هر طريقي که شده، به دنبال خود ميکشاند. حتي تا آنجا که چند نفري دور هم جمع ميشوند و يک سري کلمات و حرکات عجيب و غريب از خود درميآورند و بعد هم ميگويند ما شيطان پرستيم.
ادامه مطلبصهیونیست قصد جدی از بین بردن دین را دارد و شیطان پرستی یکی از بهترین این راه ها می باشد. حجت الاسلام جواد امین خندقی، نویسنده و محقق در زمینه مباحث شیطان پرستی در گفت و گویی، به ورود حوزه های علمیه در زمینه های عرفان های نوظهور و تبیین و آگاهی بخشی آن توسط طلاب علوم دینی تأکید کرد و اظهارداشت
ادامه مطلبآنتوان اس زاندر لاوِی: Anton Szandor Lavey مؤسس و کاهن اعظم کلیسای شیطان، نویسنده کتاب انجیل شیطانی و بنیان گذار شیطان پرستی لاویی، در ۱۱ آوریل سال ۱۹۳۰.م در شهر شیکاگو ایالت ایلی نویز متولد شد. آنگاه خانواده اش به سانفرانسیسکو نقل مکان کردند و بیشتر دوران رشد وی همانجا سپری شد.
ادامه مطلبایران اسلامی علی الخصوص در سال های پس از پیروزی انقلاب نسبت به دیگر کشور ها ی اسلامی و شرقی با بیشترین حجم و تنوع آسیب ها و تهدیدات فرهنگی دست به گریبان بوده است. در این میان تلاش کشور های غربی برای استهاله فرهنگی نیز به عنوان عامل شتاب دهنده نقش موثری را ایفا کرده است.
ادامه مطلب
شيطان پرستي فلسفي Philosophical Satanism : اين شيطان پرستي توسط آنتوان لاوِی ايجاد شده است و مراسم آنها شبيه مراسم جادوگري آلیستر کراولي ، (جادوگر قرن هفدهم میلادی بریتانیا) مي باشد. اين نوع شيطان پرستي به شدت تحت تاثير افکار آليستر کراولي، نيچه، رند، مارکوس دي سيد، ويندهام لويس، چارلز داروين، مارک تواين و ديگران بوجود آمده است.
ادامه مطلبنگاهی به برخی از صفحات داخلی کتاب سراسر کفر لِویتن (Leviathan) انداخته و جملاتی دیگر از آن را از نظر بگذرانیم. با ملاحظه جملات ایـن کتاب ضاله می توان به انگیزه شیطان پی برد، که چگونه عده ای غافل را فریب داده تا از جانب او سخن گفته و اعتقادات مردمان را به بازی بگیرند.
ادامه مطلب
1- نباید اعتقادات خود را به دیگران بگویی، مگر آنکه از تو بپرسند.
اصولاً به يك سلسله آداب و رسوم و قوانيني كه در راستاي اهداف خاصي باشد دين گفته ميشود و بالطبع تمامي گروههايي كه نام دين بر خود دارند براي پيشبرد اهداف خود از يك سلسله دستورالعملهايي كه توسط بانيان آن دين وضع شده، پيروي ميكنند. ديني همچون شيطان پرستي نيز كه در طول ساليان متمادي پيرواني از اقوام و گروههاي مختلف داشته...
ادامه مطلبآرایشها و خالکوبی ها : آرایشهای تند و زننده با حالت مو و صورت و پوشیدن لباسهای غیر متعارف، استفاده از جواهر آلات و خالکوبی ها و... همگی حکایت از گرایش شیطان پرستان به روح پلیدی دارد. به تصویر کشیدن این گونه آرایشها و خالکوبی ها، متأسفانه مقدور نیست. و تصاویر بسیار زننده و مبتذل هستند.
ادامه مطلبنمونه هایی از لباسهایی که شیطان پـرستان بر تن می کنند، در تصـویر مشهود است. متـأسفانه عـده ای از جـوانان، از این گـونه لباسها بدون توجه به مفهوم جملات و کلمات مندرج بر روی آن، به عنوان پـوشش استفاده می نمایند. حتی بدون اینکه به آن اعتقادی داشته باشند، ولی با این حال تابلوی متحرک شیطان پرستی شده اند.
ادامه مطلبشيطان پرستي يکي از اعتقاداتي است که به آن پيشينه هزاران ساله مي دهند و دليل آن را پرستش هر موجود داراي قدرت از سوي مردمان هزاران سال پيش و يا وجود دو خداي ضدّ هم يعني خداي خير و شر در انديشه هاي پيشينيان مي دانند، که نمونه آن را در آيين زرتشت و قبل از آن در دنياي مصر باستان و بين النهرين مي توان يافت.
ادامه مطلب