فیلم خواندن بدون بلیت
دیالوگهایی ماندگار از سینمای ایران
ادامه مطلبلیست شرکت کنندگانی که در مسابقه هفته هفتم نمره 19 یا 20 کسب کرده اند (به ترتیب حروف الفبا)
ادامه مطلبسال 1382 و بعد از فروکش کردن یکی از فتنههای بزرگ توسط مردم و همیاری بسیجیان، همراه با مسئول بسیج شهر اصفهان و چند همراه دیگر، خدمت آیتالله مظاهری (رئیس حوزه علمیه اصفهان) شرفیاب شدیم. ایشان در ضمن مواعظ ارزندهشان به دوستان، رهنمود داشتند که شایسته است از بچههای بسیجی و فعالیتهایشان همواره قدردانی شود.
ادامه مطلبلیست شرکت کنندگانی که در مسابقه هفته هفتم نمره 19 یا 20 کسب کرده اند (به ترتیب حروف الفبا)
ادامه مطلبدیندار دغدغهمند باید پیش از هرچیز درباره مسئولیتهای دینی و اجتماعیاش آموزش و آگاهی دیده و داشته باشد؛ چراکه اگر بدون آگاهی و آموزش لازم پا به میدان عمل بگذارد، نهتنها نتیجه نمیگیرد که گاهی ضرر میرساند. امربهمعروف و نهی از منکر نیز همچون سایر سنتهای دینی، امری مهم و دارای ضوابط و شرایط خاص است که برای احیای آن باید دقیق، حسابشده و ضابطهمند رفتار کرد. در طول تاریخ، بسیاری از ضربههای مهلک به دین را میتوان از سوی کسانی دانست که فهمی ناقص و اشتباه از دین داشتهاند، یا روشهایی نابجا و غلط در امربهمعروف ونهی از منکر، تا جایی که باید به آنها گفت ما را به امر به معروف شما نیاز نیست، لطفاً شر مرسانید! داستانهایی که در ادامه میخوانید نمونههایی هستند برای بیان این حقیقت:
ادامه مطلبکرونا که آمد، در کنارِ همه مشکلات ریزودرشت، داغهای سنگین و غمهای عمیق، با خود درسهایی هم به همراه داشت؛ درسهایی که میتواند زندگیمان را متحول کند. یکی از این درسها شناختِ آدمهایی بود که بیصدا در گوشه و کنار این مملکت درسِ انسانیت خوانده بودند و بهیکباره قهرمانان این کشور شدند. در مجال این دو صفحه از چند گروه با معرفی یک نماینده، قدردانی کردهایم:
ادامه مطلببا حیرت، نگاهش میکنم، حیرت دارد، یعنی او همان دختری است که روزی پدر و مادرش سرسختانه حواسشان به حجاب و پوشش او بود؟
ادامه مطلبنمی دانم نام آیت الله شفتی را شنیده اید یا خیر؟ اما داستان جالب و آموزنده ای است. یکی ازعلمای ربانی قرن دوازدهم مرحوم سید محمد باقر شفتی رشتی معروف به حجه الاسلام شفتی است که ازمجتهدین برازنده و پرهیزکار بود، او بسال 1175 ه-ق درجرزه طارم گیلان دیده به جهان گشود و بسال 1260درسن 85سالگی دراصفهان از دنیا رفت و مرقد شریفش درکنار مسجد سید اصفهان، معروف ومزار علاقمندان است.
ادامه مطلباولین بار وقتی در اخبار شنیدم که دولت چین مردم ووهان را به دلیل شیوع ویروس کرونا در خانههایشان قرنطینه کرده، نمیدانم چرا، اما یکلحظه به مردم ووهان حسودیام شد!
ادامه مطلببا خودم عهد کردهام اگر این ویروس از جهان رخت بربست، دیگر از کنار هیچ شکوفه بهاری بیتفاوت نگذرم....
ادامه مطلبحضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیام نوروزی بهمناسبت آغاز سال ۱۳۹۹، سال جدید را سال «جهش تولید» نامگذاری کردند. در یادداشتی تحلیلی به قلم دکتر ابراهیم سوزنچی عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه صنعتی شریف به بررسی راهکارهای جهش تولید در کشور پرداخته شده است.
ادامه مطلبکتاب «976 روز در پسکوچههای اروپا» حاصل حدود سه سال زندگی محمد دلاوری خبرنگار نامآشنای صداوسیما در اروپاست. این کتاب نه صرفاً یک سفرنامه که زندگینوشتههای اوست. نثر کتاب، روان و شیرین است. نگاه نکتهسنج و دقیق نویسنده نیز مخاطب را با خود به عمق جامعه، سیاست، اقتصاد و فرهنگ اروپا میبرد و رازها و زوایایی تازه از زندگی در قاره سبز را برای او آشکار میسازد. «عید در غربت» یک صفحه از این نوشته و راوی دلتنگی نویسنده در عید نوروزی دور از ایران است. این کتاب را انتشارات قدیانی در سال 1395 منتشر کرده است.
ادامه مطلبآیا ما دوباره حاجقاسم سلیمانی خواهیم داشت؟ این سؤالی است که احتمالاً ذهنهای بسیاری این روزها مشغول آن است. حاجقاسم قهرمان ملی ما بود و همه ما، برخی خودآگاه و بسیاری هم ناخودآگاه، در دل خود به او تکیه میکردیم و حس میکردیم پشت و پناهی داریم. حاجقاسم که رفت خیلی دلها لرزید. خیلیها به زبان نمیآورند ولی این نگرانی یکلحظه هم آنها را رها نمیکند که بدون حاجقاسم چه خواهد شد و حالا چه باید کرد؟ یکی از راههایی که آدمی را آرام میکند تلاش برای دادن پاسخ مثبت به این سؤال است که آیا باز هم حاجقاسم یا حاج قاسمهای دیگری ظهور خواهند کرد؟
ادامه مطلب