یک آسیب شناس علوم رفتاری گفت: تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد 45 درصد دخالتهای اطرافیان موجب بروز خشونت علیه زنان در خانواده ها می شود.
دکتر مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر ، در مورد بروز انواع مختلف خشونت درخانواده ها افزود: هم اکنون به علت تغییرات ساختار اجتماعی بروز خشونتهای عاطفی و خانوادگی در جامعه شدت بیشتری گرفته ودر این میان خشونتهای خانگی علیه زنان نیز افزایش یافته است .
وی خاطر نشان کرد: خشونتهای کلامی و زبانی مانند تحقیر و هتاکی ، خشونتهای عاطفی مانند بی توجهی و خشونتهای فیزیکی نیز مانند ضرب و شتم و آزارهای جسمی از جمله خشونت هایی است که علیه زنان در خانواده ها صورت می گیرد .
آسیب شناس علوم رفتاری در مورد علل بروز خشونت تاکید کرد: تغییر ساختار اجتماعی ، فقر و بیکاری در خانواده ها ، اعتیاد ، تنوع طلبی ، دخالتهای اطرافیان و... موجب شکل گیری انواع مختلف خشونت علیه زنان می شود.
ابهری گفت: دخالتهای اطرافیان به ویژه اگر ازدواج برخلاف میل والدین انجام گرفته باشد در 80 درصد منجر به جدایی و طلاق می شود چراکه تداوم مخالفت ها موجب قطع ارتباط خانواده با فرزند ، بزرگنمایی معایب و نقاط ضعف گردیده که در این گونه موارد ضعف شخصیتی ، عدم آموزشهای اجتماعی ، پایین بودن تحصیلات و اعتیاد فرد آثار این تحریکات را مضاعف کرده وبه طلاق می انجامد.
وی افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده تنها 10 درصد ازدواجهایی که با موافقت والدین زوجین صورت گرفته اند منجربه طلاق می شوند
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید