در اکتشافات به دست آمده در آمریکای جنوبی یکی از قبایل این قاره که اعتقاد بسیاری به خوب و بد داشتند شیطان را پرستش میکردند. در زمانهای قدیم انسانها در برابر هر چیزی که قدرت مقابله با آن را نداشتند و از درک آن عاجز بودند، تسلیم میشدند و سجده میکردند. و این پرستش ها در شب جلوه ای دیگر به خود می گرفت.
حتی قربانیانی را از انسان به شیطان هدیه میکردند. که مکانهای انجام مراسم قربانی هنوز وجود دارد و اجساد مومیایی به دست آمده و نوع کشته شدن ها نشانگر قربانی شدن این انسانها (که در آنها بیشتر زنان به چشم میخورند) است.
در آفریقای مرکزی و در دشتها و کویرهای سوزان این قاره نیز در قبایلی که معروفترین آن قبیله "اوکاچا" میباشد، شیطان به عنوان قدرت مطلق زمین و آسمان و پدید آورنده آن و خدای خشم و نفرت پرستش میشد. و حتی قربانی هایی نیز در مواقع خاص به آن اهداء میشد. ذکر این نکته ضروری است که زمان قربانی کردن انسانها در برابر شیطان لحظه های خاصی بوده است.
البته شیطان پرستی در زمان پیدایش زبان و خط در زمان مادها، سومریان، بابلیان و ... نیز ادامه داشت. تا اینکه در قرون ۱۴- ۱۵ میلادی شیوه ای نوین از شیطان پرستی به وجود آمد.
مبـدا شیطـان پرستــی :
اینکه آیا واقعاً از ابتدا شیطان پرستی وجود داشته، یا اینکه از جادوگری گرفته شده است، معلوم نیست. اما آنچه که بیشتر احتمال دارد این است که جادوگری از ابتدا وجود داشته و ظاهراً شیطان پرستی از آن نشأت گرفته است.
شیطان پرستی به شیوه امروزی را عده ای از نجیب زادگان انگلیسی به راه انداخته اند. برای اینکه از قدرت شیطان و قدرت تاریکی بهره ببرند.
همانطور که در تاریخچه شیطان پرستی ذکر گردید، شیطان پرستی به قبل از میلاد مسیح برمیگردد. موضوعی که امروزه درباره شیطان پرستی عنوان شده و در برخی از کتابها یافت میشود، این است که اصولا شیطان را کلیسا به وجود آورد تا تمام بدیها و پلیدیها را به آن نسبت دهد. تا به نوعی هم خدمتی به بشریت کرده باشد و گناهان را از خود دور کند، و جادوگران را نیز که در قرون وسطا از قدرت زیادی برخوردار بودند، با عنوان جادوگران سیاه به عنوان پیروان شیطان معرفی کند. تا هم گناهان را توجیه کرده و هم قدرت جادوگران را کم کند.
البته این نظریه آنچنان که باید و شاید نمیتواند صحت داشته باشد. و انسان را حداقل از لحاظ فکری ارضا نمی کند. زیرا قبل از مسیحیت و در دوران انبیاء گذشته شیطان پرستی وجود داشته است. و مسلماً چیزی به نام شیطان وجود داشته که باعث سقوط آدم و حوا به زمین گردیده است. لذا نظریه فوق را میتوان نوعی غرض ورزی نسبت به مسیحیت و کلیسا خواند. که از سوی برخی منتقدان و روشنفکران غربی مطرح می گردد.
شیطان پرستی کهن از لحاظ معنی و اعمال و آداب مسلماً با شیطان پرستی کنونی بسیار تفاوت دارد. شاید بتوان گفت چیزی که به عنوان شیطان پرستی نوین در برخی جوامع وجود دارد، شیطان پرستی قدیمی یا قرون وسطایی است که این شیطان پرستی به طور کلی محکوم شده است. و شیطان پرستی نوین با آن به مبارزه برخواسته است. اما خوب هنوز عده زیادی آن را قبول دارند و به آن احترام میگذارند، و قوانین آن را اجرا میکنند.
شیطان پرستی کهن، کمک گرفتن از شیطان در کارهای زیان آور و کمک به برخی پادشاهان در جنگها بوده است. و حتی همسر پادشاه فرانسه در قرن ۱۳ میلادی برای نجات شوهر خود از مرگ، مراسم شیطان پرستی قرون وسطایی را انجام داد. شیطان پرستی کهن اعتقاد دارد که شیطان وجود دارد و قدرت او عظیم ترین قدرت بر روی جهان است.
اصل شهوترانی و ارضای جنسی، اصل لاینفک این مراسم است. شیطان پرستی کهن مخالف با مسیحیت و کلیسا است. و دقیقاً در مراسم خود اعمال ضد مسیحیت را انجام میدهد. آنها به مسیحیت و کلیسا اعتقادی ندارند و آنها را عامل بدبختی مردم میدانند.
آنها قربانی انسان را امری ضروری برای آرامش و احترام به شیطان میدانند. و در این میان دختر بچه ها بهترین قربانی برای شیطان هستند. ریختن خون در این مراسم نشانه تقدس این مراسم است (همانند نوشیدن شراب در عشای ربانی مسیحیت که به عنوان نشانه تقدس و خون مسیح است!).
انجام اعمال شهوانی در این مراسم از اموری است که باید حتماً بدان پرداخته شود. چون در شیطان پرستی کهن ارضای حس جنسی یکی از مهمترین عوامل است، این عمل را به بدترین و فجیع ترین حالت انجام می دادند. آنها به جهنم اعتقادی نداشتند. و میگفتند جهنم همین دنیایی است که در آن زندگی میکنیم. لذا بدترین گناهان را در مراسم خود انجام میدادند.
شیطان پرستی نوین :
شیطان پرستی نوین در انگلستان به وجود آمد و البته زیاد نیز تعجب برانگیز نیست. انگلیس یکی از کشورهایی است که جادوگران بسیاری را داشته است. و البته وجود اهالی باستانی آسیای میانی و خاورمیانه و همچنین اهالی یونان باستان در انگلیس ثابت شده است. زیرا از اکتشافات به دست آمده در برخی محل های برگزاری مراسم شیطان پرستی و جادوگری در انگلیس نظیر محل استون هنج آثاری از تمدن ایران و یونان پیدا شده است. و همچنین در کتب شیطان پرستی و جادوگری کلمات عبری، یونانی و فارسی (البته نه به صورت کنونی) وجود دارد.
برخی فرقه های شیطان پرستی نوین بر خلاف شیطان پرستی کهن اعتقادی به وجود شیطان خارجی ندارند. بلکه شیطان پرستی نوین شیطان را در طبیعت و در وجود هر انسانی میداند. و این باطن هر کسی است که شیطان در آن وجود دارد. و مراسم شیطان پرستی نوین، برای آرامش و ارضای شیطان باطنی و حس اهریمنی درونی انجام می شود، که با اعمال جنسی و شنیع همراه است.
آنها جسم پرست هستند. و اعتقاد دارند هر آنچه که وجود دارد مدیون آلت تناسلی آدمیست. و دیگر اینکه انسان باید کاملترین لذت جسمانی و جنسی را در این دنیا ببرد.
آنها به زندگی پس از مرگ این گونه معتقدند که بعد از مرگ روح کسانی که در دنیا لذت جسمانی لازم را نبرده اند به این دنیا برمیگردد، و لذت جنسی خود را کامل میکند. در مراسم شیطان پرستی نوین مخلوطی از اسپرم به همراه ادرار به عنوان آب مقدس بر روی حاضرین پاشیده میشود. (همانند آب مقدس در مراسم عشای ربانی مسیحیت) و البته در شیطان پرستی نوین اعتقادی به قربانی کردن انسان و حتی حیوان وجود ندارد. اما این عمل را به عنوان یک نماد سمبلیک انجام می دهند. و معتقدند، برای آرامش شیطان حتماً باید خونی بر زمین ریخته شود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید