کودکانی که در سنین پایین از مواد غذایی صنعتی غنی از چربی و قند بهره میبرند در نوجوانی آی کیوی پایینترین در مقایسه با سایر کودکان درند.
دکتر مریم غزالی متخصص تغذیه گفت: تفاوت بسیار زیادی بین کودکانی که در سنین پایین از مواد غذایی غنی از چربی و قند استفاده میکنند و کودکانی که تغذیه سالمتری شامل سالاد، میوه، ماهی و غلات دارند، وجود دارد کودکانی که تغذیه نادرستی دارند به مراتب از کودکانی که تغذیه سالمی دارند از IQ پایینتری برخوردارند. تفاوت در بهره هوشی کودکان (IQ) میتواند در زندگی و تحصیل آنها تاثیر شگرفی بگذارد.
وی افزود: به عبارت سادهتر عادات غذایی در دوران کودکی بر درک و رفتار بزرگسالی افراد تاثیر میگذارد. مغز در طی سه سال اول زندگی سریعترین رشد خود را دارد، مصرف غذاهای سالم به رشد بهتر و سریع مغز کمک کرده و باعث میشود فرد آینده درخشانتری از نظر اجتماعی و اقتصادی داشته باشد.
غزالی در پایان اظهار داشت: البته نباید فراموش کرد که تحصیلات مادر، طبقه اجتماعی، استفاده از کتاب، رسانهها نیز عوامل دیگری هستند که در بالا رفتن آی کیو دخالت دارند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید