مصرف برخی خوراکیها نظیر ماهی و گوشت قرمز، برای تقویت حافظهی کودکان در دوران امتحانات بسیار الزامی است.
سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه اصفهان گفت: تغذیه در دوران امتحانات دارای اهمیت بسزایی است به طوریکه دانشآموزان کم سن و سال باید این روند مصرف تغذیه را در دوران امتحانات خود جای دهند در واقع حافظهی کودک در دوران تحصیل میتواند با هر جرقهای روند بهتری را در دوران کودکی دانشآموز ایجاد کند.
وی افزود: منظور از تغذیهی مناسب غذاهای چرب و پر روغن نیست بلکه غذاهای چرب، پرروغن، سرخ شده کودکان را تنبل کرده و موجب تسریع در بروز چاقی آنها نیز میگردد.
وی اذعان داشت: انواع مغزها از قبیل بادام، سبزیجات سبز و انواع میوهها در افزایش حافظهی کودکان اثر بسزایی دارد و همچنین مصرف ماهی و گوشت نیز توصیه میشود اما از خوراکیهای شور و ترش باید پرهیز کرد چرا که باعث "ناراحتی سیستم گوارشی" انسان نیز میگردد.
وی توصیه کرد: اگر آهن بدن انسان کم باشد توجه به درس نیز کمتر میشود و گاهی اوقات میتواند عملکرد سلولهای عصبی مغز را درگیر خود کند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید