هر درخت گيلاس معمولي در فصل برداشت، حدود ۷هزار گيلاس توليد مي کند؛ ميوه هايي که به رنگهاي زرد تا سياه با شکل هاي گرد و قلب مانند ديده مي شود. اين ميوه منبع موادمغذي و ويتامين هاست و برخي معتقدند که چربي سوز نيز است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، گيلاس حاوي ملاتونين است که از ميزان ملاتونين موجود در توت سياه و توت فرنگي ۵برابر بيشتر است.
همان طور که مي دانيم اين ماده براي رفع بي خوابي مفيد است و عملکرد مفصل ها را بهبود مي بخشد.
به عنوان عامل ضدالتهابي عمل مي کند.
به بدن کمک مي کند با سرطان، پيري و سردرد مقابله کند.
با کنترل فشارخون و ضربان قلب، به سيستم قلبي عروقي کمک مي کند.
حاوي ويتامين B،A و موادمعدني مانند کلسيم و فسفر است که براي مغز مفيداست.
علاوه بر توليد انرژي به خون سازي بدن کمک مي کند.
لکه هاي تيره پوست را برطرف مي کند و باعث کم رنگ شدن آن مي شود. مصرف طولاني آن نيز باعث بازسازي و جوان سازيپوست مي شود.
از آن جا که نسبت به ميوه هاي ديگر آنتي اکسيدان بالايي دارد با راديکال هاي آزاد در بدن مقابله مي کند.
ويتامين هاي موجود در آن، مو و پوست سر را مرطوب نگه مي دارد و ميزان توليد اسيد رتينويک لازم براي فعاليت پياز مو را تنظيم مي کند
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید