چای سبز در بسیاری از کشورهای آسیای شرقی، نوشیدنی اصلی در میهمانیها به شمار می رود که طرفداران زیادی نیز دارد. چای که در اصل بومی کشور چین است اما در ژاپن، کره جنوبی و اندونزی نیز تولید و صادر می شود و اروپاییان نیز به آن علاقه مند هستند.
گفته میشود این دم نوش خاصیت تببری دارد و ضمن اینکه سموم بدن را دفع می کند، دستگاهگوارش را تقویت کرده و در درمان نفخ معده هم موثر است. دیگر اینکه چای بویژه نوع سبز آن بهترین نوشیدنی بعد از آب است و یک منبع طبیعی بدون چربی و کربوهیدرات، شامل کافئین، تئوفیلین، نیافین و آنتیاکسیدانهایی مانند فلاونوئیدهاست.توصیه ای برای کم حافظه ها و چاقها
کهولت را به تاخیر بیندازید
درمان کمکی برای آرتریت روماتوئید
چند لیوان چای سبز بخوریم؟
سدی برای افسردگی
زنگ خطر کی به صدا در می آید؟
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید