عليرضا پريور امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در كرمان با اشاره به موضوع افزايش طلاق در جامعه اظهار داشت: در بررسيهاي به عمل آمده، تنها 8/7 درصد زوجهاي جوان قبل از پيوند زناشويي براي مشاوره به مراكز مشاوره ازدواج مراجعه ميكنند.
وي افزود: ازدواج يعني زن و مرد ميخواهند با هم فصل ديگري از زندگي خود را آغاز كنند، يعني در تلاش دلسوزانه امروزشان فردايي امن براي فرزندانشان بسازند، گاهي هم اين خواستهها در برگههاي پوشهاي خلاصه ميشود كه انتظار حكم صدور طلاق را ميكشد و آمار اين پديده اجتماعي بالا است.
پريور تصريح كرد: در بعضي شهرها زوجهاي بسياري راه دادگاه خانواده را پيش گرفتهاند و آخرين راه حل فائق آمدن به مشكلات زندگي مشترك را جدايي ميبينند.
وي خاطرنشان كرد: اصولا اساس خانواده بر مبناي عشق، ايثار و ديگرخواهي پايهريزي شده است، اما اين سه احساس دروني را به هيچ قانوني نميتوان به شخص الزام كرد.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اظهار داشت: اينكه چرا زوجها ترجيح ميدهند از يكديگر جدا شوند، علتهاي زيادي دارد و اگر سري به دادگاه خانواده بزنيم ميبينيم كه طلاق در سرفصلهايي چون ناسازگاري، مسائل اقتصادي، اعتياد و بيكاري خلاصه ميشود.
وي افزود: به عقيده مسئولان دادگاه خانواده، اعتياد و بيكاري از علتهاي اصلي جدايي به شمار نميروند، بلكه نتايج به دست آمده از تحقيق و پژوهش روي 670 پرونده طلاق نشان ميدهد، ناسازگاري زوجها بيشترين علت طلاق است.
پريور گفت: مهارتهاي زندگي مجموعهاي غني از اصول و الگوهاي رفتاري است كه منجر به رشد خودآگاهي فرد و تقويت روابط بين افراد است و اين امر موجب ميشود كه زوجها از زندگي مشترك خود بيش از پيش پذيراي تفاوتهاي فرهنگي و تربيتي هم باشند.
وي خاطرنشان كرد: نهادينه كردن اين اصل مهم در حقيقت از سوي خانوادهها بايد انجام شود كه با كمرنگ شدن نقش پدر و مادر به عنوان صاحبنظران واقعي در امر ازدواج و دادن اختياري فراتر از ظرفيت شناختي فرزندان به آنها چندان جدي گرفته نميشود.
پريور تصريح كرد: روانشناسان معتقدند مشاوره قبل از ازدواج ميتواند بهترين الگوهاي رفتاري را ارائه كند، اما استقبال كمتري از آن ميشود، به طوري كه طبق بررسيهاي انجام شده از مراكز مشاوره تنها 8/7 درصد زوجها قبل از ازدواج براي مشاوره مراجعه ميكنند.
وي در پايان اظهار داشت: همچنين در آمار طلاقهاي سال گذشته در دادگاه خانواده تعداد كساني كه با وجود نسبت خويشاوندي طلاق گرفتهاند با كساني كه بدون دوره آشنايي با هم ازدواج كردهاند، برابر بوده است، پس ضرورت دارد با فرهنگسازي مشاوره قبل از ازدواج، جوانان را با نحوه انتخاب صحيح آشنا كنيم.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید