گلاب را ميخواهي بشناسي از بوي آن نشناس.
گلاب را بايد از طعم آن شناخت از تلخي آن بايد شناخت.هر چه تلخ تر باشد خالص تر است.
چون مولکول ها جمع اند و خيلي بو ندارند اما يک قاشق از آن را اگر در يک پارچ آب بريزي آن موقع مولکول هاي آن باز ميشود و تازه عطر آن بلند ميشود.
درست مثل غنچه اي که باز شود.
عمل مثبت آدمي هم هر چه تلخ ترو سخت تر باشد در دستگاه الهي قيمتي تر است.
گاهي وقت ها اينکه شما طلب بخشش و عذر خواهي کنيد و بگوييد مثلا من اشتباه کردم کاري سخت و تلخ است به خصوص اگر سن و سالي از آدم گذشته باشد يا عنوان و اسم و رسمي داشته باشد ديگر خيلي تلخ است.
ولي در روايت آمده است که در پيشگاه خداوند اين عمل خيلي قيمتي و باارزش است.
چون بدترين اعمال تلخ ترين آنهاست.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید