طبق تحقيقات انجام شده بيش از 30 الي 45 دقيقه انجام بازي هاي رايانه اي حافظه فعال افراد را دچار مشکل کرده و تحرک و فعاليت بدني را از افراد دور مي کند.
دکتر کامبيز کامکاري روانشناس با اشاره به اينکه فرد با انجام بازي هاي رايانه اي از تحرک بازمانده و در يک گوشه مانند يک فرد منزوي مشغول بازي مي شود به خبرنگار اورژانس IT باشگاه خبرنگاران گفت: بازي هاي رايانه اي با استفاده از تصاوير پر تحرک و مهيج دنيايي از هيجان را براي کودک به دنبال دارد و اکثر اين بازي ها پر از خشونت و هيجان کاذب هستند.
وي با تاکيد بر اينکه فرد در طول روز نبايد بيش از نيم ساعت مشغول انجام اين نوع بازي ها شود اظهار داشت: انجام اين گونه بازي ها کودک و نوجوان را از فعاليت هاي بدني دور کرده و حافظه فعال آنها را در دراز مدت دچار مشکل مي کند که لازم است کودک و نوجوان با اشراف و کنترل و مديريت پدر و مادر به اين بازي ها بپردازند.
همچنين بهروز مينايي مديرعامل بنياد ملي بازي هاي رايانه اي در خصوص انواع اين بازي ها خاطر نشان ساخت: بازي هاي رايانه اي خارجي که انواع خشونت را به تصوير مي کشند از طرفداران زيادي برخوردار بوده و نکته اساسي در مورد آنها پايين بودن قيمتشان است که با اندک پول توجيبي کودکان قابل تهيه است.
وي يادآور شد: نکته قابل تامل اين است که اين رسانه بايد با نظارت پدر و مادر در اختيار کودکان و نوجوانان قرار گيرد و همچنين قيمت تمام شده بازي هاي ايراني که به دست مخاطب مي رسد در حدي باشد که نه توليد کننده متضرر شود و نه براي مصرف کننده گران باشد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید