تايج يک پژوهش جديد، مصرف مکملهاي غذايي را عامل افزايش مرگ و مير بين مصرف کننده ها معرفي کرد.
اين پژوهش در 10 اکتبر سال 2011 در روزنامه ي پزشکي دارويي Archives of Internal Medicine به چاپ رسيد.
در سال 1986 پژوهش فراگيري در ايالات متحده ي آمريکا روي 41836 زن بين 55 تا 69 ساله که مکمل مصرف ميکردند انجام شد.
هدف اين پژوهش بررسي ارتباط بين مصرف ويتامينها و مواد معدني با ميزان مرگ و مير افراد بود.
در سال 1986، 62.7 درصد زناني که مورد مطالعه قرار داشتند حداقل يک مکمل غذايي مصرف ميکردند. اين ميزان در سال 1997 به 75.1 درصد و در سال 2004 به 84.1 درصد زنان رسيد.
اخيراً محققان فنلاندي داده هاي اين پژوهش فراگير را دوباره مورد بررسي قرار دادند.
بعد از بررسيها محققان مشاهده کردند که بيشتر مکملها تأثيري در مرگ و مير افراد ندارند مگر مولتي ويتامينها، ويتامين B6، ويتامين B9، منيزيم، روي و مس. مصرف اين ويتامينها و مواد معدني به صورت مکمل، تأثير شومي روي بدن ميگذارد و ميزان مرگ و مير افراد را بالا ميبرد.
يشتر مکملها تأثيري در مرگ و مير افراد ندارند مگر مولتي ويتامينها، ويتامين B6، ويتامين B9، منيزيم، روي و مس
محققان معتقدند که مصرف آهن متناسب با دز مصرفي، ميزان مرگ افراد را بالا ميبرد. برعکس به نظر ميرسد که مکمل کلسيم و ويتامين D ميزان مرگ و مير مصرف کنندهها را کاهش ميدهد.
محققان معتقدند که مطالعات بيشتري بايد در اين زمينه انجام شود. آنها در خصوص مصرف خودسرانه و بي رويهي مکملها هشدار ميدهند. در واقع محققان معتقدند که مصرف مکملهاي غذايي خطرناک يا بي فايده است.
ترجمه: فاطمه مهدي پور
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید