در ايران به اندازه کشورهاي اروپايي خامخوار نداريم؛ مثلا در اروپا گروه ي هستند که حتي گوشت اسب را به شکل خام مصرف مي کنند در حالي که در ايران عادت به خوردن گوشت خام اصلا ديده نمي شود. به عبارتي مي توان گفت خام خوارها در ايران فقط گياه خوار هستند...
کودکاني که در حال رشد هستند نبايد رژيم گياه خواري بگيرند چون موجب مختل شدن رشد آنها مي شود.
بنابراين هميشه خام خواري دليل بر جذب ويتامين بيشتر نيست. عناصر معدني هم در صورتي که ماده غذايي به شکل خام مصرف شود تاثير چنداني نمي گذارند. البته چون در مواد غذايي خام ويتامين C تخريب نمي شود خود ويتامين C جذب عناصر معدني مثل روي و آهن و کلسيم را بهتر مي کند. نکته آخر اينکه کودکاني که در حال رشد هستند نبايد رژيم گياه خواري بگيرند چون موجب مختل شدن رشد آنها مي شود. زنان باردار و شيرده نيز نبايد اين نوع رژيم را انتخاب کنند. در ضمن افراد همه چيزخوار بهتر است ناگهان گياه خوار و خام خوار نشده و در صورت تمايل اين تغيير را به تدريج اعمال کنند.
گياه خواري، استخوان ها را ضعيف مي کند
دانشمندان دريافته اند رژيم غذايي گياه خواري موجب تضعيف تدريجي استخوان هاي افراد گياه خوار مي شود.
به گزارش تايم او اينديا، محققان استراليايي و ويتنامي ارتباط بين تراکم استخوان و رژيم غذايي را روي بيش از دو هزار و هفتصد نفر بررسي کرده و دريافتند تراکم استخوان گياه خواران پنج درصد کمتر از تراکم استخوان افراد گوشت خوار است.
اين پژوهشگران مي گويند اين مساله در بين گياه خواراني که تمامي فراورده هاي حيواني را از رژيم غذايي خود حذف مي کنند (گياهخواري محض)، محسوس تر و استخوان هاي آن ها شش درصد ضعيف تر است.
اين در حالي است که تفاوت چنداني در تراکم استخوان افراد گوشت خوار و افرادي که در کنار گياه خواري از محصولاتي مانند تخم مرغ و لبنيات نيز استفاده مي کنند، مشاهده نمي شود.
نتايج اين تحقيقات حاکي از آن است که رژيم غذايي گياهي به ويژه گياه خواري محض، با کاهش مواد معدني در استخوان ها مرتبط است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید