کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان شیروان گفت: مبتلایان به دیابت و افراد چاق، مصرف میوههای خشک را محدود کنند.
قول دردی میرزاعلی اظهارکرد: انرژی موجود در میوه خشک، سه برابر میوه تازه است، بنابراین مصرف زیاد آن، زمینه را برای اضافه وزن و چاقی فراهم میکند.
وی افزود: با توجه به اینکه میوهخشک، ویتامین کمتری نسبت به میوه تازه دارد، بهتر است مصرف میوه تازه در اولویت قرار گیرد.
میرزاعلی عنوان کرد: متأسفانه بسیاری از افراد برای تهیه میوهخشک، میوه تازه را در معرض مستقیم تابش نور آفتاب قرار میدهند که با این روش، آنتیاکسیدانها و ویتامینهای میوه از بین میرود.
وی تأکید کرد: تا حد امکان از میوههای خشک بهداشتی و بستهبندی شده که در محل مناسب نگهداری شده است، استفاده کنید.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید