سلامت احساسي چيست؟
اشخاصي که از سلامت احساسي کامل برخوردارند بر افکار، احساسات و رفتارشان احاطه کامل دارند. از بودن با خود احساس خوبي دارند و از روابط اجتماعي خوبي برخوردارند. بايد به خاطر داشت که اينگونه افراد گاهي دچار مشکلات احساسي يا بيماريهاي روحي مي شوند.
بيماري روحي اغلب از عوامل فيزيکي چون عدم تعادل شيميايي در مغز منتج شوند. استرس و مشکلات خانوادگي ، در محل کار يا دانشگاه گاهي مي توانند باعث آغاز بيماريهاي روحي يا وخيم تر شدن آنها شوند.
ولي افراد سالم از نظر احساسي راه هاي روبرو شدن با استرس و مشکلات را در خود پرورش داده اند. آنها مي دانند چه وقت نياز به جستجوي کمک از سوي پزشک يا مشاور روانشناس را دارند.
چه کنيم؟
بيش از هر چيز به احساسات و عکس العمل هاي خود اهميت بدهيد و سعي کنيد آنها را درک کنيد. بياموزيد بين دلايل غم، عصبانيت و خشم خود در زندگي تفاوت قايل شويد که اين کار در جهت کنترل بهتر سلامت احساسيتان کمک خواهد کرد.
چگونه استرس، احساسات ما را تحت تاثير قرار مي دهد؟
بدن شما در جهت مقابله با استرس هورمون هاي استرس توليد مي کند. اين هورمون ها به بدنتان کمک مي کنند تا در شرايط نياز پاسخ دهد. هرگاه بدن شما در برهه اي از زمان بيش از حد اين هورمون را توليد کند، هورمون ها، بدن و احساسات شما را تحليل مي برند. افرادي که مکررا در معرض تاثيرات استرس ( تنش) هستند اغلب احساساتي، مضطرب ، تحريک پذير (زود رنج) و حتي افسرده هستند.
ترجمه : آني آنتونيان - تحريريه سلامتستان
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید