از جملهي اين مواد غذايي کمپوتهاي ميوه بوده که بسيار شيرين هستند و ميتوانند آسيب جدي به دندانها وارد کنند در عوض دندان پزشکان از ميوههاي طبيعي استفاده ميکنند.
گفتني است همينطور انواع کيکها و شکلاتها بويژه آنهايي که داراي دانه هاي ريز آجيل و يا تکههاي ميوه هستند که ميتواند در منافذ بين دندانها گير نمايد از جمله موادي هستند که دندان پزشکان آنها را مصرف نميکنند.
بررسيها نشان ميدهند دندان پزشکان به جاي مصرف فرآوردههايي مانند ذرت حجيم و شيرين براي صبحانه از لبنيات و نان کامل گندم استفاده ميکنند.
همينطور انواع کرمهاي شيرين سسهايي که در آنها شکر وجود دارد از ديگر مواردي هستند که دندان پزشکان از آنها استفاده نميکنند.
همنيطور انواع نوشيدنيهاي شيرين مانند آبميوههاي صنعتي و همينطور قهوه و نوشيدني هاي گازدار نيز توسط دندانپزشکان مصرف نميگردد.
بستنيهاي بسيار سرد و شيرين در حجم زياد نيز به دليل خطراتي که براي سلامت دندان دارند مورد استفاده دندان پزشکان قرار نميگيرند.
در عوض دندانپزشکان از مواد طبيعي سالم در کنار مراقبت صحيح از دندانها و مسواکزدن در فواصل مناسب استفاده ميکنند تا دندان هايي سالم داشته باشند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید