کساني که تحمل خوردن شير را ندارند از کنجد که غني از روي ، کلسيم و آهن است استفاده کنند.
سيد ضياءالدين مظهري، متخصص تغذيه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادي که تحمل خوردن شير را ندارند کنجد را جايگزين آن کنند که غني از روي، کلسيم و آهن است.
وي افزود: کنجد به عنوان ميان وعده در طول روز استفاده شود و مصرف خوراکي هاي بي ارزش همچون چيپس و پفک حذف شود.
وي در ادامه گفت: از حبوباتي نظير جو و گندم در شروع تغذيه تکميلي کودکان اضافه شود زيرا داراي ارزش غذايي بالا است.
وي به والدين توصيه کرد: کودکاني که از گوشت و برنج به تنهايي استفاده نمي کنند از تلفيق برنج و حبوباتي همچون کنجد ، عدس ، سويا ،ماش استفاده شود زيرا براي رشد بهتر کودکان بسيار مفيد بوده و از ويتامين با ارزشي برخوردار مي شوند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید