يک پژوهش جديد پيشنهاد مي کند: تغيير در نحوه درک و تصور فرد نسبت به ديگران موثرترين راه کار براي مقابله با تنهايي است که بعنوان فاکتوري پرخطر در بروز بيماري هاي قلبي و ساير مشکلات سلامتي شناخته شده است.
اخيرا محققان از عوارض و اثرات منفي تنهايي، افزايش فشار خون، خواب نامطلوب، زوال عقل و ساير مشکلات براي سلامتي را برشمردهاند. اين تاثيرات تاييد مي کند که تنهايي يک فاکتور خطرزا براي سلامتي مثل چاقي و سيگار کشيدن است که مي توان با در نظر گرفتن آن از چندين بعد سلامت بيماران را بهبود بخشيده و تقويت کرد.
جان کاسيوپو، پروفسور روانشناسي دانشگاه شيکاگو در اين تحقيق متذکر شد: مردم هر روز بيش از گذشته تنها مي شوند و اين مشکل شناخته براي سلامتي رو به افزايش است. اگر ما بدانيم که تنهايي با بروز بيماري ارتباط دارد پرسش بعدي اين است که براي برطرف کردن اين فاکتور خطرزا چه کاري ميتوانيم انجام دهيم.
به گزارش شيکاگو تريبون، پروفسور کاسيوپو و دستياران وي در اين پژوهش دريافته اند که براي مقابله با مشکل تنهايي اصلاح در درک اجتماعي موثرتر از ايجاد مهارت ها و فرصت هاي اجتماعي براي تعاملات اجتماعي عمل مي کند.
اين تحقيق در مجله «بازبيني شخصيت و روانشناسي اجتماعي» منتشر شده است.
محققان مي گويند: اگر افراد بتوانند درک خود را نسبت به اطرافيان شان تغيير دهند در برقراري ارتباط با آنها و رهايي از تنهايي موفق تر خواهند بود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید