ترشی به دلیل سرکه ای که در داخل آن وجود داد به عنوان چاشنی زمستانی در سفره ها در کنار غذاها باید مصرف شود.
در زمستان از آنجا که سوخت و ساز بدن در پایین ترین میزان خود قرار دارد بدن به موادی تند و "اشتها آور" نیاز دارد و ترشی ها جزو کالری سوزترین چاشنی ها محسوب می شود
گفتنی است چاشنی ترشی در مرحله اول ترشی معده را دفع كرده و برای افراد گرم مزاج و سرد مزاج به عنوان چاشنی مفید محسوب می شود.
البته مصرف ترش ها نباید به اندازه ای باشد که برای معده مشکل ایجاد کند زیرا "منیزیم"، "پتاسیم" و کلسیم موجود در غذاها را از بین می برد از این مصرف 1 الی 2 قاشق آن در هر وعده غذایی کافی است.
نتایج مطالعات نشان می دهند در کنار سایر دسرها،" ترشی جات" می توانند چربی های مضر را بسوزانند و بهتر است ترشی ها را از سبزیجات مرغوب تهیه کرد تا مواد مغذی موجود در آن افزایش یابد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید