چند محصول در طبيعت وجود دارد که به اندازه عسل خواص درماني داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنين قدرت اعجاب انگيزي برخوردار است؟ بديهي است مي توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
عسل يکي از اين محصولات غذايي است که مردم، نظرات مختلفي درباره اش دارند، زيرا سرشار از گلوکز و فروکتوز مي باشد، يعني قندهاي ساده. عسل، يک نوع قند مي باشد که در لبه ي پرتگاه قرار دارد؛ محصولي غذايي است که اين عنوان را يدک مي کشد: فوايد سلامتي: مشکوک.
در مجموع، انواع قند و نمک ها، بدترين دشمنان بشر مي باشند که تاکنون از آنها نام برده شده است. اگر به قطره اي از عسل در زير ميکروسکوپ نگاهي بيندازيم، ممکن است آن را با شکر سفيد اشتباه بگيريم.
امروزه، دانشمندان با اشتياق بيشتري به بررسي عسل مي پردازند، زيرا فوايد بسياري در مورد آن کشف شده و در مورد خواص درماني گسترده ي آن، بحث هاي زيادي در سراسر جهان مطرح شده است.
عسل، سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند. به باکتري هاي بد حمله کرده و اين کار را با بيشترين تاثيرگذاري ممکن انجام مي دهد. عسل، به توليد سلول هاي قرمز خون و هموگلوبين، کمک شايان توجهي مي کند.
عسل، به کبد، معده، و دستگاه گوارش، کمک مي کند تا کارشان را بهتر انجام دهند. به همين دليل توصيه مي شود تا براي تسکين درد معده و هنگام اختلال در عملکرد اندام هاي حياتي بشر، عسل مصرف شود.
عسل فشار خون را کاهش داده و در آن تعادل ايجاد مي کند. براي جريان گردش خون شما نيز بسيار خوب مي باشد. عسل کمک مي کند تا کلسترول بد خون کاهش يابد. عسل براي از بين بردن آکنه بسيار مفيد است.
عسل، براي مشکلات پوستي نيز، چون شفادهنده اي شگفت آور عمل مي کند: بريدگي، سوختگي، و انواع زخم ها. و اما نکته اي ديگر؟ صد در صد وجود دارد. عسل براي سيستم عصبي بسيار مفيد مي باشد؛
توصيه مي شود که براي افسردگي، اسکيزوفرني، و موقعيت هاي که فرد را دچار استرس زيادي مي کنند، عسل مصرف شود.
مصرف منظم عسل با شير يا آب گرم، از ابتلا شما به سرماخوردگي، گلودرد، و سردرد ممانعت مي کند.
چه چيزي سبب مي شود تا عسل، اينقدر سالم باشد؟
جواب اين سوال دقيقاً مشخص نيست، اما احتمالاً ترکيبي از موارد زير مي باشد: عسل توسط زنبور عسل توليد مي شود که از جمع آوري شهدهاي گل هاي مختلف به دست آمده است. عسل شامل تعدادي از ميکرو عناصر و ويتامين ها مانند A، B1، B2، B6، B12، و C مي باشد.
عسل، مجموعي از آنتي اکسيدان ها مانند کاتالاز، ويتامين C، و کيريسين را نيز در بر دارد. بر اساس تحقيقات انجام شده، عسل هنگامي که با آب گرم رقيق، مخلوط مي شود از فوايد سلامتي بيشتري نيز برخوردار مي شود. توصيه مي شود که اين مخلوط را هنگام صبح مصرف نماييد، زيرا خواص شفادهنده آن به تدريج خود را نشان مي دهند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید