ارزش غذایی در صد گرم میوه انار، حاوی 60 كیلو كالری انرژی،1 گرم پروتئین، 1گرم چربی،260میلی گرم پتاسیم است كه پتاسیم از عناصری است كهبرای پیشگیری از ناراحتیهای قلبی عروقی توصیه میشود.
این مقدار آهن در خون سازی و پیشگیری از فقر آهن و كم خونی موثر است.
انار دارای ویتامینهای گروه B است که این ویتامینها در واكنش شیمیایی ضروری بدن نقش دارند، همچنین ویتامین 1 B که در پیشگیری از ناراحتی عصبی موثر است.
خوردن انار با هسته برای افرادی كه ناراحتی گوارشی ندارند، توصیه میشوداز موادی كه در انار حائز اهمیت است، وجود مواد پلی فنولیك، آنتی سیامین اسیدالاژیك كه جزء رنگدانههای موجود در انار است که در جلوگیری از سرطان نقش به سزایی دارد.
وی با بیان این که انار در بهبود تصلب شرایین، پیشگیری از آلزایمر و كاهش فشار خون، كلسترول و درمان كم خونی نقش به سزایی دارد. آنتی اكسیدانموجود در انار سه برابر چای سبز است كه نشان از اهمیت انار در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی دارد.
همچنین از هسته انار روغنی استخراج میشود كه اثرات بسیار مفیدی در بدن داشته و حاوی امگا 3 و اسید چرب اشباع نشده بوده و مانع از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید