زعفران از نظر طب قديم ايران داراي طبع گرم استکه مهمترين خاصيت آن که از گذشته مورد استفاده قرار مي گرفته، درمان افسردگي است.
مدير غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي گناباد گفت: زعفران نه تنها عوارض رنگ دهنده هاي مصنوعي همچون حساسيت زايي را ندارد، بلکه حاوي ويتامينهاي B1 ، B2 ، B6 ، ويتامين C و ديگر مواد مغذي موردنياز بدن است.
دکتر نويد عطار با بيان اينکه بر اساس تحقيقات صورت گرفته، زعفران مانع گسترش سرطان سينه مي شود، افزود: زعفران به دليل داشتن آنتي اکسيدان به عنوان توان بخش قلب (کارديوتونيک) و پيشگيريکننده از بيماريهاي قلبي و سرطان نيز مطرح است.
وي، مصرف چاي زعفران را موجب بهبود هضم غذا دانست و افزود: زعفران، علاوه بر اثر مسکن درد و تحريک اعصاب وسرخوشي، با تأثير بر خون سازي، به بهبودگردش خون کمک ميکند.
مدير غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي گناباد، کاهش خونريزيهاي بعد از زايمان، تقويت قواي جنسي، پاکسازي کبد، رفع سرفه، پاکسازي کليه و مثانه و تقويت حافظه و يادگيري را از خواص ديگر زعفران برشمرد و افزود: همچنين زعفران درکاهش فشار و چربي خون، درمان برونشيت، رفع نفخ معده، درمان آسم و کاهش درد دندان موثر بوده و آرام بخش و خواب آور، روشن کننده پوست صورت و داراي اثرات ضدتشنجي است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید