توت فرنگي سرشار از ويتامينهاي ب، ث، قند، سلولز، مواد چربي و البومي ن.ويد وداراي اهن ،اهک ، فسفر،منيزيم،پتاسيم،سديم،سيليس ،يد وبرم مي باشد.
ظريف ترين ميوه هاست.مقوي ، خنک ، ادرار آور و تصفيه کننده خون مي باشد.پيش از غذا بخوريد اشتها اور است.مواد قندي ان از نوع لولوز استکه براي اشخاصي که بيماري قند دارند بسار خوب است . يک قاشق سوپ خوري توت فرنگي جنگلي را اگر در مقداري خامه تازه مخلوط کنيد، براي اشخاصي که مرض قند دارند دسري عالي خواهد بود.
توت فرنگي داراي موادي است که املاح معدني را زيادکرده بدن را تقويت مي کند.مصرف ان براي اشخاصي که ضعيفند يا مسلول مفيد است.اين بيماران اگر به مقدار کافي هر روز توت فرنگي مصرف کنند، علاوه بر جذب املاح معدني مقدار لازم ويتامين ث را نيز مصرف خواهند کرد و اين ويتامين در توت فرنگي به مقدار کافي وجود دارد.اگر سيليس در بدن کم باشد، شخص مبتلا به سرطان وتصلب شرايين ميگردد.به همين جهت براي جلوگيري از اين دو مرض بايد در فصل توت فرنگي به مقدار کافي ان را خورد تا رفع کمبود اين ماده حياتي را از بدن کرده شخص مبتلا به امراض مهلک نشود.
املاح معدني توت فرنگي ، خاصيت مسهلي به ان بخشيده زيرا اين املاح عضلات و روده ها را به انبساط و انقباض وادار مي کند و به همين جهت هم ان را براي کساني که به يبوست مبتلا هستند تجويز مي کنند .توت فرنگي به مقدار زيادي اسيد سالسيليک در خود در خود نهفته دارد که بر روي کبد کيسه مثانه و کليه ها ومفاصل عمل قابل توجهي دارد .به همين علت است که ان را براي بيماراني که مبتلا به رماتيسم ، نقرس ، سنگ کليه ، مسموميت ، درد کبد و يا کساني که صفراوي ودموي مي باشند تجويز مي نمايند.
براي رفع کرم روده صبح ناشتا بايد نيم کيلو توت فرنگي خورد وتا ظهر هيچ چيز ديگر نخورد .
توت فرنگي اين خاصيت را دارد که مي تواند رسوب دندانها را پاک کند.
توت فرنگ سنگين و سقل استو کساني که معده حساس دارند بايد کمي انگور فرنگي به ان افزوده و بعد ان را ميل نمايند.زيزا انگور فرنگي داراي اسيد پکتيک است و اين اسيد ترشح عصير معدي را زياد کرده ، در نتيجه عمل هضم را اسان ميسازد.
توت فرنگي را در اب نشوئيد، زيرا اين عمل سبب مي شود که عطر لطيف اين ميوه ناپديد گردد.زراعت و کشت توت فرنگي احتياج زيادي به کود انساني دارد و اين کود جنان چه مي دانيد پر از ميکروبهاي مختلف است که گاهي ميکروب خطر ناک حصبه تيفوئيد نيز به وسيله همين کود به ميوه چسبيده ، با خوردن آن شخص مبتلا به اين بيماري مهلک مي گردد.در اين مورد بايد توت فرنگي را در اب استرليزه کاملا شستشو داد و بعد ان را قطعه قطعه کرده مدت يک ربع ضد عفوني کرده و بعد کاملا شست و اب کشيد.سپس توت فرنگي را که مصون از ميکروب است با خيال راحت مصرف نمود.
شيره ي توت فرنگي ضد عفوني کننده ميکروب ابرت که توليد تب حصبه را مي نمايد مي باشد.وقتي که توت فرنگي را قطعه قطعه کرديد، شيره ان بيرون امد ميکروب حصيه را مي کشد.اگرتوت فرنگي را بصورت محلول براي شستن صورت مصرف کنند ، چين و چروک پوست را صاف کرده ، برق و جلاي خاصي به چهره مي بخشد.
جوشانده برگهاي توت فرنگي با شيرين بيان اسم را تخفيف و تسکين مي دهد و ريشه ان به مقدار بيست گرم در يک ليتر اب براي اسهال کودکان مفيد است .
خوردن اين ميوه ترشي خون را از بين ميبرد و محيط بدن را قليايي مي کند .
توت فرنگي مقوي قلب بوده ، التهاب صفرا را خاموش مي کند و بهترين صفرابر است.براي مرض قند ، خارش بدن وتنگي نفس و سرفه هاي خشک مفيد بوده و بواسير را درمان ميکند و شباهت زيادي به تمشک دارد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید