"کلروفیل" اسفناج موجب تقویت عضلات و قلب میشود
دکتر اشرف ساداتی فوق تخصص تغذیه و داخلی اسفناج به علت دارا بودن سدیم و آهک ترشی خون را از بین برده و استخوان و عضلات را محکم میکند.
وی افزود: همچنین این سبزی مفید رعشه را معالجه و مواد صمغی آن، غشای دستگاه گوارش را نرم میکند.
این فوق تخصص با اشاره به دیگر خواص "کلروفیل" اسفناج اظهار داشت: این ماده سفید در رفع بوی بد دهان و کم خونی بسیار موثر است.
ساداتی خاطر نشان کرد: برخی متخصصان اسفناج را برای رفع یبوست و دفع ادرار به دلیل خاصیت ملین و زود هضمی آن تجویز میکنند.
وی تصریح کرد: اسفناج بسیار مفید و برای تسکین درد مفاصل اثر خوبی داشته و در ضمن آب آن سرشار از مواد معدنی است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید