با رعایت برخی نکات ساده و پیشگیرانه میتوانید همچون یک مهندس خانه، استفاده بهینه و اصولیتر از آشپزخانه و وسایل آن کنید.
نخست سری به هود بزنید، معمولاً فیلتر هوای آن پس از چند هفته به دلیل ورود ذرات چربی و ذراتی از این دست میگیرد و موجب وارد آمدن فشار به موتور آن میشود. حتماً هر چند هفته یک بار آن را تعویض کنید.
به سراغ یخچال میرویم. یک نکته را فراموش نکنید که یخچال شما باید فاصله کافی و مناسبی تا دیوار پشت آن داشته باشد تا بدین ترتیب فشار کمتری به موتور آن وارد شود فاصلهای در حد ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتر ایدهآل خواهد بود.
عدم بررسی و کنترل دقیق لاستیک دور در یخچال و فریزر موجب اتلاف حجم قابل توجهی از انرژی میشود،
سعی کنید هر از چند گاهی به دقت لاستیک دور در یخچال و فریزر را بررسی کنید تا در صورت وجود معایبی، آن را برطرف کرده و از انتشار سرما به محیط جلوگیری کنید.
کشوهای آشپزخانه یکی دیگر از این موارد است. برخی از مدلهای کشوی آشپزخانهای به جهت نوع ساختاری که دارد، به روغنکاری نیز احتیاج دارد. چه خوب است که در هر ماه دقایقی را به روغنکاری کشوهای آشپزخانه بپردازید تا استفاده از آنها برایتان آسانتر شود.
لولههای سینک ظرفشویی ممکن است به مرور زمان کیپ شوند، بیآنکه خودتان متوجه شوید و زمانی متوجه آن میشوید که دیگر کار از کار گذشته و نشت آب وسایلی از این دست، شما را به زحمت میاندازد. خوب است هر از گاهی از مواد لولهبازکن موجود در فروشگاه ها استفاده کرده و در مجاری لوله ظرفشویی بریزید تا موانع احتمالی ایجاد شده را که در آینده برای شما دردسرساز خواهد شد، از میان بردارد.
اگر پایه کابینت آشپزخانه منزل شما فلزی است سعی کنید مانع از رسیدن آب به آن شوید. مثلاً به هنگام شست و شوی کف آشپزخانه تا آنجایی که امکان دارد سعی کنید مانع از رسیدن آب به پایه کابینت شوید چون به مرور زمان و در صورت تکرار، پوسیدگی و زنگزدگی کابینت رخ خواهد داد.
نکته آخر کنترل دقیق تاجهای مدور اجاق گاز آشپزخانه است. خوب است آنها را هم، هر از چندگاهی بررسی کنید چون ممکن است ذرات چربی و غذا سوراخ آنها را مسدود کرده باشند و مانع سوختن مناسب و کامل گاز شوند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید