ترب گیاهی است یکساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر میرسد. برگهای آن پهن، ناصاف، کرک دار و با بریدگیهای نامنظم است. گلهای آن برنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش است که درانتهای شاخه ظاهر میشود.
ترب، گیاهی که له شده آن به شکل ضماد برای تسکین درد روماتیسم مفید است.خوردن ترب جهت تسکین سرفه، هضم کننده غذا، نیرو دهنده، ضد اسهال خونی بوده که آب دم کرده آن با سکنجبین برای دیفتری مفید است.
خوردن آب ترب برای هضم غذا، باز کردن انسداد و گرفتگیهای کبد و طحال و برای استسقا و یرقان نافع است.
این سبزی اشتهاآور بوده و درد کبد را تسکین میدهد و رخسار را نیکو میکند. خوردن تخم ترب و ریشه ترب برای درد مفاصل و سیاتیک، درد سر و خارش بلغمی مفید است.
خوردن دم کرده ترب ضد سنگ کلیه و مثانه، ازدیاد ترشح ادرار، خوردن آب برگ ترب برای دفع زردآب و استسقا مفید بوده و اگر با نمک خورده شود برای طحال و باز کردن انسداد عروق و گرفتگی کبد و یرقان نافع است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید