اين ميوه گرمسيري بسيار مقوي است درون آن تو خالي و دانه هاي گرد سياه دارد.ازنظر شکل،رنگ تقريباً شبيه کدوي حلوايي است.پاپايا در بسياري از کشورهاي جهان افريقاي،امريکايي و بعضي کشورهاي آسيايي مثل هند،مالزي، سيلان و ...توليد مي شود.قسمت بيروني پوست خربزه درختي وقتي که رسيده باشد زرد يا نارنجي است و قسمت گوشتي آن نرم وشيرين است..پاپايا به جهت داشتن دو ماده فراوان مشهور است اين دو ماده پايين و آنزيمها هستند.پايين هضم کننده ي بسيار قوي پروتئين است.پاپايا وقتي رسيده باشد داراي مقدارزيادي شکرهاي طبيعي است که انرژي توليد مي کند.عصاره ي پاپايا خون سازي را تقويت مي کند،توانايي انعقاد خون را بالا مي برد.ملين بسيارخوبي است، اشتها را تحريک نموده و کليه ها،کبد،روده ها را شستشو مي دهد.جهت آب گيري خربزه هاي به رنگ طلايي تيره با نارنجي يا زرد که زياد نرم نشده باشد انتخاب شود.
فقط قسمت گوشتي آن آب گرفته مي شود و پوست و دانه ي آن دور ريخته مي شود
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید