دکتر شریف نجفی در گفت وگو خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: دردهای مفصلی همراه با علائمی در سایر قسمتهای بدن هستند که این علائم شامل تغییرات پوستی و ناخنی، اختلالات بینایی، علائم گوارشی و ادراری هستند. همچنین دردهای عضلانی اسکلتی همراه با لنگیدن، اختلال در راه رفتن و دویدن میتواند نشانهای از دردهای مفصلی جدی باشد.
وی ادامه داد: خشکی مفصلی بویژه در صبح و طولانیتر از نیم ساعت ممکن است علامتی از روماتیسم مفصلی باشد. همچنین قرینه نبودن در مفاصل یا اندامها، تورم، قرمزی یا هرعلامت غیرطبیعی مفصلی دیگر میتواند بیماری جدی را به دنبال داشته باشد.
این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی درد مفصلی همراه با تب، کاهش وزن، بی اشتهایی، کندی رشد جسمانی و خستگی زودرس را عواملی دانست که نشانههای بیماری جدی مفصلی است و گفت: در صورت مشاهده هر کدام از موارد فوق، سریعتر به پزشک مراجعه نمایید تا علت درد مفصلی کودک مشخص شود.
وی در رابطه با دردهای مفصلی کودکان گفت: این دردها علتهای متعددی دارند که بعضی خوش خیم وگذرا بوده و مواردی نیاز به درمان جدی طولانی مدت نیاز دارد. بیماریهای روماتیسمی، عوامل عفونی و بدخیمیها از این نوع هستند.
نجفی ادامه داد: برای درمان دردهای مفصلی ابتدا باید تشخیص بیماری توسط پزشک معین شود و سپس براساس نوع بیماری، درمان مناسب تجویز شود که ممکن است شامل دارو، درمان فیزیکی مثل بریس، فیزیوتراپی، ورزش....و ندرتا جراحی باشد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید