من با اينكه جزو آلكهاي دريايي هستم ، به علت شباهت زيادي كه به كاهو در شكل و طعم دارم ، به من كاهوي دريايي مي گويند و مانند كاهو خام و پخته خورده شده ، و در سالاد از من استفاده مي شود. داراي انواع مختلف هستم كه بعضي از انواع من در آب شيرين و بعضي در آب شور به عمل مي آيند، به علت سرشار بودن از املاح معدني ، مخصوصا ((يد)) در رفع گرسنگي هاي پنهاني املاح معدني نقش مهمي داشته ، ضد گواتر و ضد سرطان مي باشم ، اينك چند سفارش ديگر براي شستن كاهو: بهتر است آنرا برگ برگ كرده در آبي كه چند قطره سركه به آن افزوده اند خيس كرده ، و با آب تميز آن را شسته و بگذاريد در هواي آزاد كمي بماند.
اگر لاغر هستيد و مي خواهيد چاق شويد، به جاي سركه ، روي سالاد كاهو سكنجبين بريزيد و كاهو را هميشه با آن ميل نماييد و اگر چاق بوده ، مي خواهيد لاغر شويد، كاهو و سالاد آن را با سركه و كمي گلپر ميل نماييد. براي رفع بوي بد دهان ، كافي است برگهاي سبز كاهو را خوب بجويد. در كوكو و آشها و غذاهاي مختلف سبزي دار مي توانيد از برگهاي سبز من استفاده كنيد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید