محققان ميگويند مصرف روزانه 500 ميليليتر(حدود 2 ليوان) آب چغندر ميتواند فشار خون را تا حد قابل توجهي كاهش دهد.
بي بي سي گزارش ميدهد محققان دانشكده پزشكي لندن، اين موضوع را از بررسي تعدادي از افراد سالم به دست آوردهاند و اميدوارند بررسي هاي بيشتر، بتواند راهي كم عارضه و كم هزينه براي درمان بيماري پرفشاري خون پيشنهاد دهد. در مطالعه اين محققان مشخص شده ماده مفيدي كه احتمالا مسئول چنين خاصيت باارزشي است، نوعي نيتريت باشد كه در برخي گياهان خوراكي با برگهاي سبز پررنگ و رنگي، وجود دارد.
پيش از اين فايده انواع سبزيجات و ميوه جات در كاهش ميزان بروز انواع بيماريها از جمله سرطان، به خاطر وجود آنتي اكسيدانها، مشخص شده بود، اما اين اولين بار است كه تأثير نوع خاصي از آنها، در كاهش فشار خون مطرح ميشود. بررسيها نشان داده است كه كاهش فشار خون بعد از خوردن آب چغندر، از يك ساعت بعد از مصرف آن شروع ميشود و تا 4-3 ساعت بعد از آن به اوج ميرسد و آثاري از آن حتي تا 24 ساعت بعد نيز باقي ميماند. جزئيات اين مطالعه در نشريه علمي پرفشاري خون منتشر شده است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید