تحقيقات جديد نشان مي دهد که بادمجان داراي يک ماده ضد تشنج است و در درمان بيماري صرع اثر بسيار خوبي دارد. بنابراين اشخاصي که تشنج دارند و يا مبتلا به اين بيماري ميباشند بهتر است که از بادمجان استفاده کنند.
مهمترين خاصيت بادمجان کم کالري بودن آن است که غذاي بسيار خوب براي کساني است که ميخواهند وزن کم کنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد .
ـ بادمجان را حتما به حالت کاملا رسيده بايد مصرف کرد، زيرا خام آن طعم تلخ داشته و در افرادي که آسم و برونشيت دارند باعث تحريک اين بيماريها ميشود.
ـ بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد و بعلت دارا بودن آهن در رفع کم خوني داروي موثري است.
ـ بادمجان را مي توان براي از بين بردن ورم و التهاب بر روي عضو ملتهب گذاشت. دانه بادمجان ايجاد يبوست مي کند.
ريشه بادمجان و شاخه هاي خشک شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون را داشته، قابض بوده و مي توان براي درمان انواع خونريزيها استفاده کرد.
ـ بادمجان پاد زهر خوبي براي مسموميتهاي حاصل از خوردن قارچ سمي است.
خوردن بادمجان گرفتگي رگها را باز کرده و شخص را از خطر سکته قلبي محفوظ ميدارد و نيز برطرف کننده يبوست نيز هست.
ـ برگها و پوست سياه بادمجان اگر جوشانده شود، اين جوشانده درمان اسهال خوني است. همچنين جوشانده ريشه بادمجان در درمان بيماري آسم موثراست.
گفتني است، بادمجان مقوي معده است. آب زردرنگي که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج مي شود براي خشک کردن عرق دست و پا بهترين داروست و اشخاصي که دست و پايشان مرتب عرق مي کند بايد چند بار در روز آن را با اين آب بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند.
اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمير کنند و به زگيل بمالند زگيل کنده خواهد شد.
از بادمجان مي توان به عنوان مسکن براي تسکين در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدين طريق که بايد بادمجان را در فر قرار داد تا نيم پز شود و سپس آب آنرا با فشار گرفته و به مقدار نصف آن آب شکر قهوه اي اضافه کرده و آنرا هم بزنيد و بنوشيد.
بادمجان داراي آلکالوئيدي بنام سولانين Solanine است که ممکن است در معدههاي ضعيف ايجاد آلرژي و مسموميت کند.
شايان ذکراست، بادمجان با همه خواصي که گفته شد نبايد مورد استفاده اشخاصي که بواسير و يا درد چشم دارند قرار گيرد، زيرا بيماري آنها را تشديد مي کند. اين اشخاص اگر مي خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرا با گوشت، روغن و يا سرکه پخته و سپس مصرف کنند.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید