ما دو برادريم يكي بنام آلبالو و يكي بنام گيلاس .
براي چاقها نعمت بزرگي هستم .
در هسته و دمم خواص بسياري هست
ماسك برادرم گيلاس براي زيبايان بسيار مفيد است
ما دو برادر هستيم يكي به نام آلبالو و ديگري گيلاس و از تركيبمان آلبالو گيلاس به عمل آمده است . به من آلوبالو و آلو بو علي هم گفته اند. رنگ من سرخ است ولي برادرانم گيلاس به رنگهاي صورتي سرخ - زرد و سياه ظاهر شده اند. طعم من ترش و برادرانم شيرين و گاهي ميخوش مي باشند همه ما برادران سرشار از ويتامين هاي آ - ب - د - و ث هستيم موادي مانند منيزيم - كلسيم و آهن زياد داريم و كمي هم داراي سديم و پتاسيم و روي و فسفر مي باشيم . ترشي خون را پائين مي آوريم . ادرار را زياد مي كنيم و براي مبتلايان به نقرس - رماتيسم و مفاصل شراين غذاي مفيدي هستيم .
برادرم گيلاس سينه را نرم مي كند. معده را ضد عفوني مي نمايد. و تخمير معده را از بين مي برد و از اين رو يبوست را معالجه مي كند و اسهال مخصوصا اسهال خوني را شفا مي بخشد، و بسيار سهل الهضم است . براي مبتلايان به مرض چاقي يك غذاي ايده آل است و مبتلايان و كساني كه مي خواهند لاغر شوند مي توانند گيلاس را قبل از غذا ميل نمايند. زيرا خوردن گيلاس قبل از غذا شخص را سير مي كند و جلوي اشتها را مي گيرد و در عين حال او را چاق نمي نمايد و اين ، به علت آن است كه قند گيلاس با قند انگور متفاوت است و روي همين اصل ، براي مبتلايان به مرض قند بسيار نافع بوده و خوردنش ضرري ندارد، هيچوقت گيلاس را بعد از غذا و سر سيري نخوريد. زيرا معده را سنگين و ايجاد تخامه مي نمايد.
من خودم صفرابر خوبي هستم ، قي و اسهال صفراوي را درمان مي كنم . عطش و التهاب را كم مي كنم و دوست معده و كبد هستم - ميوه ي خشك شده من كمي قابض است .
چنانچه مغز هسته مرا گرفته با يك دهم وزنش ، رازيانه جوشانده ، و ميل نماييد، سنگهاي كليه و مثانه را از بين ميبرد.
صمغ درخت من و برادرانم سينه را نرم مي كند و رنگ رخسار را باز كرده ، قلب را جلا مي دهد. براي درمان سرفه بهتر است كه صمغ را گرفته با آب سرد ميل نماييد.
يكي ديگر از مزاياي برادرم گيلاس آن است كه دم كرده دم آن ادرار را زياد مي كند و اين خاصيت او شهرت جهاني دارد.
جوشانده برگ گيلاس در شير ملين است .
ماسك زيبايي كه با گوشت گيلاس تهيه مي شود، پوست را نرم و رنگ رخسار را باز مي نمايد و براي اين كار بهتر است كه از گيلاسهاي درشت خراساني استفاده كنيد و گوشت آنها را روي صورت بماليد و بگذاريد مدتي بماند.
گيلاسهاي خراساني كه در قشم و ميگون كاشته شده و از آب رودخانه شمشك سيراب مي شوند، فسفر بيشتري دارند و روي اين اصل در مقابل آفات نباتي قدرت مبارزه بيشتري دارند و خوردن آنها مغز را تقويت مي نمايد. و در اينجا بد نيست بدانيد كه بزرگترين معدن فسفر دنيا در شمشك قرار دارد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید