عاشق کسي شده ايد و احساس مي کنيد که ميخواهيد باقي زندگي خود را کنار او بگذرانيد.؟؟!!
همين طور که دست هاي همديگر را در دست داريد، درمورد فرزنداني که در آينده خواهيد داشت، شغل هايتان وحتي در مورد خانه ايده آلتان صحبت خواهيد کرد. هر چندکه صحبت کردن در مورد اين مسائل نيز مهم است، امانبايد يک مسئله را فراموش کنيد که امروزه پول مهمترين مسئله در بر هم خوردن ازدواج ها است.
رکن اصلي در هر ازدواج موفق، توانايي افراد در استفاده صحيح از پول است. اين ممکن است کار دشواري باشد. يک لحظه به اين مسئله فکر کنيد. هر دو نفري که مي خواهند با هم باشند، صد در صد عقايد متفاوتي در مورد پول دارند. يکي ممکن است به پول فقط مثل وسيله اي براي خريد مايحتاج نگاه کند. در حالي که براي ديگري پول وسيله اي براي کسب قدرت و مقام است. اما همچنان افراد بدون داشتن عقيده مشخصي در مورد پول زندگي را مي گذرانند. و اين زياد جالب نيست. افکار ما در مورد پول بر اساس تاثيراتي که بر زندگي ما مي گذارد شکل مي گيرد. ديدگاه ما به تجربه هاي کودکي ما در رابطه با پول بر مي گردد. همه ما تصميمات ماليمان را بر اساس چهار چوبي که به نظرمان معقول است مي گيريم.
چرا اين مسئله براي نامزد هاي جوان اينقدر مهم است؟ زيرا در طول مراحل يک ازدواج تمام انتخاب ها تحت تاثير دورنماي هر فرد در مورد پول است. تمام مخالفت ها و نا سازگاري هايي که به نظر مي رسد که در مورد مسئله اي خاص باشد، در حقيقت در مورد نگرشي است که افراد به پول دارند. حتي اگر آن مشکل هم شناخته شود، باز حل کردن و برطرف کردن اين مسئله بسيار دشوار است. چند راهکار عملي براي تازه عروس و داماد ها را مي خواهيم بررسي کنيم تا افراد بتوانند توسط آنها زير بناي محکمي براي مسائل مالي و اقتصاديشان در زندگي پايه ريزي کنند.
1- ببينيد فرد مقابلتان در مورد پول چه نظري دارد: نيازي نيست که سوالاتي مثل سوالات ورودي دانشگاه هاروارد تهيه کنيد، فقط از همسرتان بپرسيد که پول چه نقشي در دوران کودکي او داشته است. آيا پولدار بوده يا فقير؟ فقط سعي کنيد که بفهميد پول چه نقشي را در خانواده وي بازي کرده است.
2- در مورد عقايد فعليتان در مورد پول صحبت کنيد: آيا از بي پولي يا داشتن پول زياد وحشت داريد؟ آيا پول مسئله اي است که دوست نداريد در موردش بحث کنيد؟ ممکن است شما ساعت هاي متمادي در مورد پول فکر کنيد و يا اينکه هيچوقت اصلاً در مورد آن فکر نکنيد. احساساتتان را با يکديگر در ميان بگذاريد.
3- بگوييد يک خريد بزرگ از نظر شما چيست: براي بعضي افراد يا بعضي بودجه هاي مالي يک خريد بدون برنامه ريزي 10 هزار توماني به نظر معامله ي بزرگي مي آيد ولي بعضي ديگر حتي خرج کردن بيست دسته دو هزار توماني هم برايشان ناچيز است. آيا درست است که قبل از هر خريد با همسرتان همفکري کنيد؟ تمام اين اطلاعات ممکن است بعدها در ازدواج به دردتان بخورد. وقتي همسرتان با خريدي غير منتظره به خانه مي آيد يا با کمي بالا رفتن قبض تلفن از خود واکنش شديد نشان مي دهد، شما مي توانيد مسئله ي اصلي را راحت تر درک کنيد. ممکن است براي او مشکل تلفن راه دور شما به مادرتان نباشد، بلکه شايد ترسش از اين باشد که ديگر پولي براي پرداخت اجاره خانه باقي نماند.
4- در مورد حساب بانکيتان با يکديگر صحبت کنيد: آيا شما حساب مشترک بانکي باز خواهيد کرد و يا مي خواهيد همچنان پول هايتان را در حسابي جداگانه نگه داريد؟ اين ممکن است مسئله اي بسيار حساس براي خيلي از زوج ها باشد. براي بعضي از آن ها حساب هاي پس انداز مشترک مي تواند راهي براي نشان دادن تعهد آن ها به ازدواجشان باشد. براي بعضي ديگر حساب بانکي که به تنهايي آن را کنترل کنند، نشانه اي از بر خود ارزش گذاشتن است که آن ها از آن چشم نخواهند پوشيد.
5- در نظر بگيريد که قرض ها چگونه بر دارايي شما تاثير مي گذارند: يکي يا هر دو نفر ممکن است قروضي بالا بياورند. تصميم بگيريد که چگونه مي خواهيد تا قبل از اينکه ازدواج کنيد از پس اين هزينه ها بر بياييد. فکر خوبي خواهد بود اگر وکيلي برنامه هاي شما را بازبيني کند.
6- تصميم بگيريد که کدام يک از شما مسئوليت پرداخت قبض ها و تنظيم دفترچه هزينه ها را بر عهده خواهد گرفت: احتمالاً شما از زير اين مسئوليت شانه خالي خواهيد کرد. با اينکار هر دو نفر اطلاعاتشان در مورد دارايي خانواده بالاتر خواهد رفت. همچنين هم به زن و هم به مرد خانه توصيه مي کنيم که ماهي يکبار بنشينيد و تمام دخل و خرجتان را با هم مرور کنيد. در بسياري از موارد با اينکار مي توانيد مشکلات را به سادگي حل کنيد قبل از اينکه آنقدر بزرگ شوند که ديگر قابل حل نباشند.
7- ببينيد که آيا مي خواهيد در وصيت نامه يا حساب پس انداز بازنشستگيتان تغييري بدهيد: نقشه هاي شما براي ارث و ميراث در دوران مجردي بعد از ازدواج اصلاً به کارتاننمي آيد. بايد تصميمات جديدي بگيريد. اين مسئله به خصوص در مورد خانواده هاي مرکب بسيار مهم است. در تصميماتي که براي ارث و ميراث و سرپرستي گرفته مي شود بايد بسيار دقت کنيد. اگر بدون وصيت نامه بميريد، دولت در مورد دارايي و فرزندانتان تصميم خواهد گرفت. و احتمالاً تصميماتشان با شما بسيار متفاوت خواهد بود. به سادگي وصيت نامه تان را تغيير ندهيد. فردي که طلاق گرفته و دوباره ازدواج کرده است با خطري بزرگ مواجه است. اگر در ازدواج قبل با توافق جدا شده باشد، وصيت نامه اي که در طي ازدواج سابقش نوشته است، مي تواند تمام دارايي هايش را به سادگي ار آن همسر سابقش کند. و اين مي تواند براي همسر جديد شوک بزرگي باشد.
همه زوج ها در ماه هاي قبل از ازدواج سرشان بسيار شلوغ خواهد بود. حتي اگر نخواهند مراسم عروسي بزرگي ترتيب دهند، باز چيزهاي زيادي هست که وقتشان را بگيرد. اما هرگز فراموش نکنيد که وقت کمي را هم در مورد موضوع کاملاً غير احساسي پول صحبت کنيد. بعد از همه اين حرف ها، بايد بگويم که پول مسئله اي بسيار مهم است تا بتوانيد سوگند "تا زمان مرگ از هم جدا نمي شويم" را جامه عمل بپوشيد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید