با افزودن ادويه جاتي مانند سير ، آويشن، نعنا، کاري و رزماري به رژيم غذايي مي توانيد از فايده هاي زياد آنها بر سلامت خود بهره مند شويد.
به گزارش هلث دي، سوزانا زيک، يک محقق هوميوپاتي در دانشگاه ميشيگان مي گويد افزودن اين گياهان و ادويه جات به غذا به حفظ وزن سالم کمک مي کند. علاوه بر اينکه در جلوگيري از ابتلا به برخي انواع سرطان ، کاهش فشار خون، کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب و عروق نيز موثرند.
وي جايگزين کردن مواد مضري مانند قند، نمک و چربي را با اين ادويه ها و گياهان علفي در بهبود سلامت موثر مي داند.
وي توصيه مي کند به جاي نمک از ادويه هايي مانند آويشن، سير، جعفري، رزماري (اکليل کوهي) استفاده شود.
همچنين استفاده از سير تازه را به عنوان يک کاهش دهنده ي فشار خون و کلسترول مفيد مي داند. سير خشک يا سيري که به مدت طولاني مانده باشد، فوايد مفيد خود را از دست داده است.
رزماري يک آنتي اکسيدان است که ظاهراً حافظه را تقويت نموده و به جلوگيري از سرطان کمک مي کند.
آويشن، نعنا و رزماري به لحاظ روغن هاي ضروري که دارند براي مقابله با سرماخوردگي توصيه مي شوند.
آويشن براي درمان سرفه هاي مزمن نيز مفيد است. پيش از اين نيز، به طور سنتي از اين ادويه براي درمان سرفه استفاده مي شد.
ادويه هاي گرم شامل زنجبيل ، جوز، دارچين و فلفل براي کاهش فشار خون مفيدند.
سرانجام محققان دريافته اند موادي در زردچوبه وجود دارد که خواص ضد التهابي دارد و براي کاهش کمردرد مفيد شناخته شده است.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید