برخي از ادويه ها خاصيت دارويي دارند و ميتوانند از زکام پيشگيري کنند يا گلو درد را تسکين دهند.
در اين مطلب کوتاه شما را با سه ادويه ي شفابخش آشنا ميکنيم.
زردچوبه
رنگ زرد تند اين ادويه رنگ دلخواه و اشتها آوري به غذاها ميدهد. اما بايد بدانيد که مادهي اصلي تشکيل دهنده ي اين ادويه که Curcumine نام دارد و رنگ زرد، زردچوبه هم به خاطر آن است.
زردچوبه ميتواند:
* سردرد را تسکين دهد،
* مخاط التهابي مجاري تنفسي را از بين ببرد،
* علائم آلرژي را کاهش داده
* و از زکام پيشگيري کند.
متخصصان معتقدند در برخي موارد زردچوبه به اندازه ي دارو موثر عمل ميکند.
نعناع
نعناع يک سبزي معطر با طبيعتي گرم و خشک است که ميتوانيد آنرا خشک کرده و به صورت پودر و به عنوان ادويه استفاده کنيد.
نعناع يکي از ادويه هاي خوشبويي است که ضد التهاب بسيار قوي محسوب ميشود و ميتواند سوزش و خارش گلو را تسکين داده و عطسه و سرفه را تسکين دهد.
متخصصان توصيه ميکنند براي استفاده از خواص درماني نعناع از دم کردهي آن استفاده کنيد يا اين که اين ادويه را به ماستتان اضافه کنيد.
از اين گذشته نعنا درماني براي دردهاي دستگاه گوارش شامل درد معده، روده، نفخ، دلپيچه، تهوع و اسهال است. براي اين منظور مقداري نعنا خشک شده را در آب دم کرده يا از عرق نعنا استفاده کنيد.
زيره
زيره يک گياه علفي است. اين گياه انواع مختلفي شامل زيره سبز، سياه و کوهي دارد.
زيره سرشار از ويتامين A و ويتامين C ميباشد که با سينوزيت زکام يا گريپ مقابله ميکند.
ميتوانيد زيره را آسياب کرده يا به صورت دانه استفاده کنيد. اضافه کردن اين ادويه به غذاها نه تنها عطر و طعم دلچسبي به آنها ميدهد بلکه باعث حفظ سلامتيتان هم ميشود. ميتوانيد از دم کردهي زيره نيز استفاده کنيد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید