خام گياه خواري كليد سلامتي و راز طول عمر انسانها است و اين امكان را به ما مي دهد كه آنطوري شايسته نسل آدم است زندگي كنيم .
قدمت انسان به حدود چهار ميليون سال مي رسد كه بيش از 3.950.000 سال آن را بطور عمده خامگياه خوار بوده است و فقط حدود پنجاه هزار سال است كه با كشف آتش پخته خواري به تغذيه انسان راه پيدا كرده است و بيش از هفت هزار سال نيست كه انسان با يادگيري كشاورزي و ساكن شدن در كنار كشتزار هاي خود ، با اهلي كردن حيوانات به پرورش آنان چهت استفاده از گوشت و شيرشان پرداخت.
با پختن گياهان اولين چيز كه از بين مي رود آب آن است آن هم با حدود هشتاد درصد مواد معدني و ويتامين هاي محلول درآن به اضافه اكسيژن موجود در گياهان و آنزيم هاي باارزشي كه در سوخت ساز بدن و هضم غذا بكار ميرود .
و ميدانيم كه پيري چيزي جز از دست دادن آنزيم ( مواد آلي ) نيست زيرا سلولها از تقسيم شدن باز مي مانند و سيستم ايمني بدن ضبعف ميشود و در نهايت ذخيره مواد آلي بدن به اتمام مي رسد و باز مي دانيم كه پستانداران بطور طبيعي هشت برابر دوران بلوغ خود عمر ميكنند ولي انسانها بخاطر پخته خواري حداكثر چهار برابر دوران بلوغ خود زنده مي ماند و ما براحتي روي نيمي از طول عمر خود خط كشيده ايم .
براي خام گياه خوار شدن دلايل مختلفي را مي توان بشرح ذيل عنوان كرد :
- كاهش ريسك ابتلا شدن به بيماريهاي مختلف و در نتيجه افزايش سلامتي .
- كاهش صدمات وارده به محيط زيست همه موچودات اين كره زيباي خاكي .
- كاهش گرسنگي مردم جهان
- كاهش رنج وارده به حيوانات
- و ...
خام گياه خوار شدن در مدت كوتاهي تمام اين مزايا را در بر خواهد داشت و ما مي توانيم از يك زندگي شاد و بانشاط براي خود و اطرافيانمان لذت ببريم بدون اينكه حيواناتي كه براي توليد شيرو محصولات لبني حاصل از آن پرورش مي يابند مورد استثمار واقع شوند ويا جانداراني كه حق حيات دارند بخاطر گوشتشان سلاخي شوند .
آيا ميدانيد چه رنجي را يك گاو مادر متحمل ميشود كه گوساله اش را فقط چند روز بعد از تولد از او جدا ميكنند تا ما بتوانيم از شير او استفاده كنيم كه هيچ نيازي نداريم (طبق نتايج تحقيقات محققان شير و فرآورده هاي لبني ناشي از آن براي سلامتي مضر مي باشد ) كه بر خلاف ساير پستانداران بعد از پايان دوران شير خوارگي ، شير جاندار ديگري را به طور غير طبيعي مورد مصرف قرار دهيم که برای پرورش این حیوانات حجم زیادی از آب و زمين هاي مرغوب كشاورزي كه مي شد در ايجاد و توسعه باغات ميوه سودمندي فراواني را براي محيط زيست و ما انسانها به همراه داشته باشد به مصرف می رسد . و از توليد گازهاي گلخانه اي جلوگيري شود
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید