مراحل و شگردهایی که مطرح میشود باید هر روز، مرور و تمرین شود. اگر در ابتدای کار، پاسخ مثبتی از همسرتان دریافت نکردید، اصلاً نگران نشوید و کمی صبور باشید.
1. روزی چند بار از همسرتان تعریف کنید. وقتی به رفتارها و افکار خوب همسرتان توجه میکنید، در واقع او را تشویق میکنید رفتارها و نگرشهای بهتری از خود بروز دهد. برای آنکه تعریف شما خالصانه باشد، سعی کنید ویژگیهای مثبت را ببینید.
2. با همسرتان با مهربانی و صداقت صحبت کنید. میگویند «صداقت، رمز بزرگ موفقیت در زندگی است حتی اگر وانمود به صداقت کنید، باز هم موفقید.» گاهی صادقانه رفتار کردن در ابتدای امر دشوار است و خصوصا اگر احساسات منفی فراوانی نسبت به همسرتان داشته باشید؛ اما اگر به جای زخم زبان زدن و نفرت با همسرتان، صادقانه برخورد کنید، او را وادار خواهید کرد به حرفهای شما گوش بدهد، شما را درک کند و در برابر شما پاسخگو باشد.
3. حتی اگر همسرتان شما را ناراحت کرد، سعی کنید آدم نازنینی باشید. باید سطح صبر و استقامت خود را بالا ببرید، تا مشکلات زندگی به حالت وخامت در نیاید.
4. گاهی اوقات مسائل را جدی نگیرید و به شوخی با آن برخورد کنید. بدخلقی باعث میشود همسرتان از شما فاصله بگیرد. تا جایی که امکان دارد شوخطبع و خوشرو باشید.
به منظور آگاهی از علل بقا و پایداری از ازدواج و رضایت همسران از هم، پژوهشی انجام گرفته است. در این پژوهش 351 زوج که بیش از پانزده سال زندگی مشترک را پشت سر گذراندهاند مورد ارزشیابی قرار گرفتهاند. در این تحقیق عمدهترین دلیل بقای زندگی مشترک را وجود روحیه و نگرش مثبت هر یک از طرفین ازدواج نسبت به همسر خود، ذکر کردهاند، و گروه بسیاری از این زوجها اظهار داشتهاند که «شوخطبعی»، «خوشرویی» و «خوشخلقی» را خصایص مثبت همسرانشان بوده است که در بقای ازدواج آنها تأثیر بسزایی داشته است.
5. اگر شدیدا افسرده هستید و یا فکر میکنید مشکل شخصیتی دارید، در صدد درمان خود برآیید. صفات منفی شخصیتی باعث میشود برای همسرتان جذاب نباشید و همین علت کفایت میکند تا با شما همکاری و همدلی نداشته باشد.
6. احساس نیاز به همسرتان را در خود پرورش دهید. وقتی مرد احساس کند همسرش به او نیاز دارد، انگیزه پیدا میکند و نیرو میگیرد. وقتی که مرد احساس کند در رابطه زندگی، همسرش نسبت به او احساس نیاز نمیکند، به تدریج بیحوصله و بیحال میشود و با گذشت هر روز، نسبت به روابط زناشویی و زندگی خود، شور و اشتیاق کمتری از خود نشان میدهد. اما وقتی مرد احساس کند که مورد اعتماد همسرش است، نهایت تلاش خود را در جهت خشنودی و رفع نیازهای او انجام میدهد و مطمئن است که همسرش از تلاش او قدردانی میکند و در چنین حالتی، مرد نیرو میگیرد و از خود مایه میگذارد.
پس باید با عبارات و انجام کارهای روشن، نیاز خود را به همسرتان به او نشان دهید تا او هم انگیزه همکاری را پیدا کند.
اینها نکاتی است که با به کار بردن آنها در زندگی زناشویی، میتوان به همکاری و همفکری دوجانبهای دست یافت و کانونی گرم در کنار هم تشکیل داد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید