براي تهيه ي ترشي غوره که نام ديگر آن غوره غوره است، بهتر است غوره را درون محلولي از کات کبود و نمک قرار دهيم. اين عمل به تثبيت رنگ سبز آن کمک مي کند؛ در غير اين صورت بعد از مدتي رنگ غوره ها تغيير پيدا مي کند. روش کار به اين ترتيب است که يک دوم قاشق چاي خوري کات کبود و 3 قاشق نمک را درون حدود يک ليتر آب، به طور کامل حل مي کنيم و غوره ها را به مدت 24 ساعت درون اين محلول قرار مي دهيم. سپس آن ها را درون يک صافي ريخته و چندين بار با آب سرد مي شوييم. غوره ها را روي پارچه اي پهن مي کنيم تا آب اضافي آن گرفته شود. درون ظرف مورد نظر که بايد دهانه ي آن کوچک باشد، غوره ها را ريخته و يک ليتر آب غوره و 3-2 قاشق نمک را با هم مخلوط مي کنيم و روي غوره ها مي ريزيم تا به طور کامل روي آن را بپوشاند. براي ماندگاري بيشتر، مقداري هم سير چرخ مي کنيم و به اندازه ي 2-1 سانتيمتر يا يک بند انگشت روي غوره ها ريخته و درب ظرف را به طور کامل مي بنديم و در جاي خنک نگهداري مي کنيم.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید