برخلاف آنچه در فيلم هاي سينمايي عاشقانه ديده ايد زندگي زناشويي هميشه توام با خوشي، محبت و دوستي نيست. بسياري از زنان، ازدواجهاي دردناکي را تجربه مي کنند بطوري که همواره احساس تنهايي مي کنند و همواره خواهان کاستن فاصله بوجود آمده با شوهرشان هستند. تصاحب مجدد قلب شوهران کار آساني نيست و تنها با داشتن انگيزه بالا و اعتماد بنفس کامل مي توانيد زمينه موفقيت خود را ايجاد کنيد. يک برنامه ريزي دقيق براي غلبه بر اين مشکل طرح ريزي کنيد و در نظر داشته باشيد که گفتگو و مباحثه جزيي اجتناب ناپذير از زندگي زناشويي است.
براي شروع مي توانيد از خود سؤال کنيد که چگونه مي توانيد در حفظ زندگي زناشويي مشارکت داشته باشيد؟
براي کسب موفقيت لازم است کاملاً تمايل به تداوم زندگي زناشويي با شوهرتان داشته باشيد. مطمئن شويد از روياي آنچه مي خواستيد بشود و نشده بيدار شده ايد و حاضر به پرداخت هزينه هاي طلاق براي زندگي خودتان و خانواده تان هم نيستند. به اين يقين برسيد که آيا واقعاً دوست داريد با اين مرد زندگي کنيد؟ آيا بدون او مي توانيد خودتان را خوشبخت تصور کنيد؟ چه چيزي شما را مجبور مي کند با او بمانيد؟
در مرحله بعد لازم است باور کنيد که مي توانيد مجدداً قلب او را تصاحب کنيد. ليست کاملي از دلايلي که معتقديد مي توانيد دوباره عشق و علاقه او را کسب کنيد تهيه کرده و در نقاط مشخص منزل در معرض ديد خود قرار دهيد تا بطور مرتب برايتان يادآوري شوند. در اين مرحله ممکن است حرف هايي بشنويد که کمي دلسرد کننده باشد مثلاً شوهرتان طوري با شما صحبت کند که انگار از علاقه به شما مطمئن نيست و يا انگار روابط شما قابل ترميم نيست. در تمام اين موارد صبور باشيد و نااميد نشويد. کليد موفقيت شما همين است که اعتقاد عميقي به حفظ زندگي خود داشته باشيد. يک نقشه خوب براي حرکت رو به جلو طراحي کنيد. افزايش مراودات و گفتگوي روزانه با يکديگر يک نمونه از کارهايي است که مي تواند به بهبود وضعيت کمک کند. در اين مرحله نيز بايد صبور باشيد و ژست هاي عاشقانه بگيريد. باب گفتگو را باز کنيد و از هر کار خوبي که مي توانيد انجام دهيد کوتاهي نکنيد و در مقابل از خود توقع خاصي نشان ندهيد.
براي کسب موفقيت لازم است کاملاً تمايل به تداوم زندگي زناشويي با شوهرتان داشته باشيد. مطمئن شويد از روياي آنچه مي خواستيد بشود و نشده بيدار شده ايد و حاضر به پرداخت هزينه هاي طلاق براي زندگي خودتان و خانواده تان هم نيستند
در ادامه به دنبال يافتن چيزهايي باشيد که ارتباط شما را خراب کرده و درصدد توقف آن برآييد. زندگي زناشويي صحنه جنگ و نبرد نيست. از خودتان سؤال کنيد آيا اين جنگ و دعواهاي هميشگي الزامي اند؟ چيزي هست که با انجام آن بتوانيد روش معاشرت با همسرتان را تغيير دهيد و از اين دعواهاي غير ضروري پرهيز کنيد؟ همه افراد لازم است مهارت هاي گوش دادن خود را تقويت کنند. اگر شما واقعاً گوش بدهيد و همدلي خود را با شوهرتان گسترش دهيد مطمئن باشيد که عصباني باقي ماندن بسيار سخت و دشوار خواهد بود.
عوامل مخرب زندگي را شناسايي کنيد و آنها را با عوامل سازنده و پويا جايگزين کنيد. در طي اين مراحل از کمک هاي تخصصي ديگران فرار نکنيد. گاهي اوقات شناخت عوامل دردسر ساز در زندگي زناشويي کار آسوده اي نيست. مطمئناً احساسات و جهت گيري هاي شما در قضاوت تان دخيل خواهند شد. به همين دليل نيازمند يک اظهار نظر واقعي و عيني و به دور از احساسات هستيد. هر چند گاهي به چيزي يا کسي فراتر از يک دوست نياز داريد اما مشورت گرفتن از يک دوست خيرخواه از هيچ، بهتر است. اگر واقعاً بدنبال مشارکت در حفظ زندگي زناشويي تان هستيد از درمان گرها و مشاوران ازدواج و زناشويي، درخواست راهنمايي و ياري نمائيد.
پس از انجام مراحل فوق و ساير مواردي که به نظرتان الزامي است مانند برآورده کردن تمام نيازها و خواسته هاي شوهرتان بدون هرگونه قيد و شرط، به شوهرتان فرصت ابراز عقيده بدهيد. هر مردي براي اين کار سبک خودش را دارد. گاهي ممکن است در مدت کوتاهي اثرات مثبت کارهاي خود را در رفتار شوهرتان ببيند اما گاهي ممکن اين موضوع چند هفته يا چند ماه بطور بينجامد.
در برخي موارد ممکن است نوشتن يک نامه عاشقانه براي شوهرتان نيز يک روش مناسب در جلب مجدد نظر او باشد اين کار به او فرصت مي دهد با گذشت زمان چند باري به حرف هاي نوشته شده شما نگاه کند و در مورد آنها فکر نمايد.
مسلما زندگي زناشويي هميشه مسالمت آميز نيست و گاه سوء تفاهمات و مشاجرات هر روز و هر ساعت مي آيند و مي روند به گونه اي که تمام فرصت هاي يک زندگي مطلوب و ايده آل را بلعيده و از بين مي برد. در اين صورت زن و شوهر به اين نتيجه مي رسند که ازدواج ناموفقي داشته اند.
عوامل مخرب زندگي را شناسايي کنيد و آنها را با عوامل سازنده و پويا جايگزين کنيد
هر چند در ازدواج هاي ناموفق هم آخرين و سخت ترين راه جدايي است اما بايد توجه داشت راههاي زيادي براي تغيير و بهبود شرايط و وضعيت زندگي زن و مرد وجود دارد اما متأسفانه در اکثر مواقع طرفين گمان مي برند روابط شان بهبودپذير نبوده و به قول معروف به آخر خط رسيده اند! بنابراين اين باور، با از بين بردن انگيزه اصلاح رفتار و اقدامات سازنده، هر گونه پيشرفت را در مناسبات زناشويي متوقف خواهد کرد. اما بايد توجه داشت اگر يکي از طرفين ازدواج، رفتار سازنده اي از خود نشان دهد، نه تنها به بهبود رابطه اش با همسرش کمک خواهد کرد؛ بلکه احتمال دارد در رفتار همسرش نيز تغييرات مثبتي ايجاد شود. بدين ترتيب لازم است که ابتدا شما خانمهاي محترم به عناصر تعهد، اعتماد و وفاداري که مبناي ازدواج تان بوده، رجوع نموده و براي خود روشن نمايد که آيا اين عناصر احتياج به تقويت دارند يا خير؟ سپس به رفع و رجوع نقطه ضعف هاي موجود بپردازيد تا رفته رفته زندگي شاد و توام با آرامش را براي يکديگر تدارک ببينيد.
نظرات 0
شما هم میتوانید در این مورد نظر دهید